Imagini în premieră din noul sezon “Bravo, ai stil! Celebrities”! Ce ținute îndrăznețe au ales concurentele

Ultima actualizare:

    Când începe noul sezon „Bravo, ai stil! Celebrities”!Foto: Kanal D
Când începe noul sezon „Bravo, ai stil! Celebrities”!Foto: Kanal D

Pregătirile pentru cel de-al șaptelea sezon al emisiunii „Bravo, ai stil!” au intrat în linie dreaptă. Show-ul va debuta miercuri, 8 septembrie, de la 22:30, cu un nou sezon, la Kanal D!

Cele nouă concurente sunt gata de bătălia stilistică, fiind mai pregatie ca oricând să câștige simpatia miilor de fani și să îi impresioneze pe cei trei jurați: Raluca Bădulescu, Tibi Clenci și Maurice Munteanu.

Imagini din prima ediție a „Bravo, ai stil! Celebrities”

Cele 9 concurente - Anda Adam, Nicoleta Nucă, Mădălina Pamfile, Carmen Negoiță, Ruxi, Sensy, Olga Verbitchi, Otniela și Ioana Filimon - care au acceptat provocarea stilistică „Bravo, ai stil! Celebrities” sunt gata de călătoria care le va transforma din celebrități în adevărate repere de stil.

Acestea și-au propus să-și etaleze cele mai rafinate styling-uri, dar și cele mai îndrăznețe povești, chiar din prima ediție a emisiunii, pentru un început promițător. Iată imagini în premieră cu ținutele propuse de concurente chiar în prima ediție a noului sezon! Show-ul va puțea fi urmărit de miercuri până vineri, de la 22:30, și sâmbătă, de la 22:00, la Kanal D.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net