Otniela Sandu şi Radu Constantin: "Felul cum am început relaţia a fost foarte diferit faţă de tot ceea ce am experimentat până acum"


    Otniela Sandu şi Radu Constantin
Otniela Sandu şi Radu Constantin

Pe ea o ştim din reality show-urile care au făcut-o celebră, iar el este foarte cunoscut celor din mediul online. Un cuplu fresh, care are curajul să-şi spună povestea... la cald.

Sunt împreună doar de câteva luni, însă Radu şi Otniela trăiesc ceea ce putem numi o poveste de dragoste modernă. Mi-a luat ceva vreme să-i prind pe amândoi, unul lângă celălalt, pentru că el este extrem de ocupat, dar şi extrem de talentat. A produs două seriale difuzate exclusiv online, DM şi Şcoala Invers, este speaker motivaţional şi are propria agenţie de marketing. Despre cum s-au cunoscut, cum s-au cucerit şi care este dinamica relaţiei lor în vremurile în care timpul costă din ce în ce mai mulţi bani, am stat de vorbă cu ei într-o seară, aproape de miezul nopţii. Şi pot spune că după multe interviuri cu vedete, am admirat dezinvoltura cu care privesc asumarea publică a unei relaţii aflate la început de drum.

Noi două am vorbit ultima dată în iulie, când îmi spuneai că e cineva în sufletul tău, dar nu e nimic mai mult. Era vorba despre Radu?

Radu Nu, nu eram eu. (râde)

Otniela Nu era vorba despre el, dar dacă n-a fost nimic mai mult, înseamnă că nu a contat.

Citește mai multe aici!

George Burcea in Wednesday jpg
cub kamara png
cub ana maria mărgean png
Ada Dumitru  jpeg
cub șerban huidu png
incendiu colentina foto isu  jpg
cub daniel onoriu png
Serban Huidu la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) JPG
image
image
image
image
image
image
cub paula iorga 1 png
cub daniel onoriu png
Victor Pițurcă Vica Blochina
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
307079526 210160864678269 6977173893454253715 n jpg
Simona Halep si Toni Iuruc, Facebook jpg