Drama frumoasei Otniela. Este refuzată la castinguri: „Eu sunt actriță, dar nu mă vrea nimeni!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Otniela Sandu reclamă că regizorii nu o distribuie în noile filme, apărute recent pe piață, deși este actriță și a luat castingurile la rând în ultima vreme, dar nici un rol, cât de mic, nu s-a lipit de ea.

Otniela Sandu nu este chemată să joace în filmele românești
Otniela Sandu nu este chemată să joace în filmele românești

Otniela Sandu sau „Shakira de România”, cum i s-a mai spus frumoasei influencere, este o adevărată apariție pe oriunde merge. Am întâlnit-o la lansarea filmului „Ramon”, unde fosta concurentă de la „Ferma” a atras toate privirile, etalându-și pătrățelele de pe abdomen.

Citește și: Otniela Sandu şi Radu Constantin: "Felul cum am început relaţia a fost foarte diferit faţă de tot ceea ce am experimentat până acum"

Otniela arată beton, ea fiind pasionată de sport. Stă mai toată ziua la sală și, din când în când, mai merge și pe la un casting de film. De fapt, a fost la toate castingurile pentru peliculele de succes lansate recent, de la „Ramon", „Romina VTM" sau „Teambuilding". Niciun regizor, însă, nu a ales-o nici măcar pentru un rol cât de mic.

Otniela Sandu are 32 de ani și este actriță, dar și make-up artist, influencer și vedetă de televiziune, domeniu care a făcut-o, de altfel, cunoscută după apariția în mai multe show-uri de succes. Blonda a absolvit Jurnalismul, dar activitatea ei principală rămâne, în prezent, cea de make- up artist.

Vezi și: Otniela Sandu a aprins inimile tuturor bărbaților din «Ferma», dar este tot singură

Otniela, ești foarte sexy la premieră....Ai venit cu pătrățele la vedere. Ți-ar fi plăcut să joci și tu într-unul dintre filmele lansate de curând?

Am jucat în niște filme, am terminat și actoria, încă merg la castinguri, aștept să joc în cât mai multe filme, dar știi cum e cu castingurile astea, sunt doar 5 roluri și o sută care încearcă.

Eu de obicei primesc invitații la castinguri, mă duc la casting, dar de data asta uite că am fost aleasă. Eu sunt actriță, dar nu mă vrea nimeni. Sper că data viitoare să am mai mult noroc. Adevărul e că trebuie să ți se și potrivească tipologia.

Sunt mai multe criterii pentru care chemi la casting pe cineva. Ei știu de cine au nevoie. Mi-am dorit la un moment dat să joc un rol de rusoaică, blondă fatală, sub acoperire, cu pistoale.

Iată și: Ce spune despre bărbați Otniela, cea mai curtată concurentă din “Ferma”

Otniela Sandu: „Am și eu multe excese și multe scăpări”

Cum faci tu de arăți așa? Care e secretul pătrățelelor de pe abdomen?

Nu țin diete, multă lume mă întrebă ce fac. Fac sport foarte mult, de două ori pe săptămână. Înot, merg cu bicicleta, merg foarte mult pe jos. Nu sunt genul de persoană care se urcă în mașină și gata, merg mult pe jos.

Nu rata: Ferma 2019. Brigitte a părăsit competiția după duelul cu Otniela Sandu! E în pericol relația cu Pastramă?

Numai sport? La alimentație nu ești atentă?

Mănânc și chipsuri, consum zahăr și dulciuri, dar am și o genă bună, sunt norocoasă, nu mă îngraș.

Am și eu multe excese și multe scăpări. Nu aș putea să duc o viață cu apă plată și lămâie, îmi place tiramisu la nebunie, ciocolata, nachos. Cartofi prăjiți săptămâna trecută am macat în fiecare zi. Știu să și gătesc, supa cu găluște îmi iese bună. Am încercat să fac și sarmale dar nu mi-au ieșit.

Iată și: Vali Bărbulescu, dezvăluiri despre Otniela după ce a părăsit Ferma: «A fost un experiment, o joacă»

Te vezi măritată?

Mă văd și măritată, mă văd și cu copil, în postura asta de mămică. Dar cred că toate vin la timpul potrivit. Iubesc foarte tare copii și iubesc în general.

Cine este Otniela Sandu? Curtată de Horia Tecău!

Otniela Sandu a devenit cunoscută cu prilejul emisunii „Supraviețuitorul”, din anul 2016, atunci când a ajuns până în finală. Ulterior, blonda a mai participat și în alte show-uri de succes, precum” Ferma Vedetelor” de la Pro TV, dar și în emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities”, de la Kanal D.

Posesoarea unui trup de invidiat, frumoasa blondină are lipici la bărbați celebri din show-biz. Până și tenismanul Horia Tecău făcuse o pasiune pentru ea, la un moment dat, însă Otniela l-a refuzat pe motiv că nu e deloc genul ei.

Otniela mai are două surori, care sunt deja așezate la casele lor, dar blonda nu se grăbește încă deloc la măritiș. În prezent, ea este într-o relație cu Radu Constantin.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Deportări staliniste din Basarabia   „A fost noaptea de marți spre miercuri când ne au ridicat  Mama frământa pâinea, iar tata plângea” jpeg
image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2024 04 26 at 15 15 23 jpeg
banner laura cosoi png
banner zurli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net