Ferma 2019. Brigitte a părăsit competiția după duelul cu Otniela Sandu! E în pericol relația cu Pastramă?

Seara de joi, 9 mai, a adus cel de-al patrulea duel pentru Brigitte
Seara de joi, 9 mai, a adus cel de-al patrulea duel pentru Brigitte

Cuplul format din Brigitte și Pastramă riscă să se despartă? Brigitte a fost pusă în fața unui nou duel de eliminare, pentru care și-a dorit să lupte cum a știut mai bine, la frica ideei că dacă păsăsește Ferma, Pastramă rămâne singur cu...Otniela, prima lui iubire.

În seara de joi, 9 mai, a avut loc „duelul duelurilor” de la Ferma! Rivalele Brigitte Năstase și Otniela Sandu s-au luptat în ring pentru un loc în marea finală, dar și pentru inima lui Florin Pastramă, având în vedere geloziile și discuțiile deloc prietenoase între cele două, iscate de concurent, de-a lungul timpului. 

Duel între Brigitte și Otniela Sandu

Chiar dacă Florin Pastramă a ales-o pe Brigitte drept parteneră de Fermă și nu numai, acesta cerând-o și în căsătorie vedetă, toată lumea din competiție știe că Pastramă o are la inimă și pe bandita Otniela, cea căreia i-a confesat pentru prima dată dragostea, chiar de ziua ei de naștere.

Relația cu Brigitte l-a cam împiedicat pe acesta să își arate în continuare sentimentele față de Otniela, însă acest lucru nu înseamnă că Florin nu a încercat să îi fure săruturi fetei, să fie mereu în prezența ei și să poarte cu aceasta discuții lungi, motivul principal de gelozie pentru Brigitte. 


    Seara de joi, 9 mai, a adus cel de-al patrulea duel pentru Brigitte Foto: Pro TV
Seara de joi, 9 mai, a adus cel de-al patrulea duel pentru Brigitte Foto: Pro TV

Însă ce face acum Pastramă când la duel le va avea pe ambele lui „favorite”?! Pe cine va încuraja? Brigitte a fost aleasă să meargă la duel, iar aceasta a luat-o cu ea și pe Otniela, sperând din suflet că va reuși să o elimine, de frica de a-l lăsa pe Pastramă singur în Fermă cu...ea.

Pentru Otniela Sandu acesta a fost primul duel de eliminare, însă la Brigitte s-a ajuns la confruntarea cu numărul 4, astfel că putem spune că aceasta din urmă s-a bucurat din plin de experiența „luptei”. Mai mult decât atât, Otniela a ales și proba de îndemânare, cu ajutorul căreia Brigitte a reușit să câștige duelurile de mai multe ori. 

Se pare, însă, că de data aceasta rugăciunile lui Brigitte nu au mai fost auzite, având în vedere că nu s-a mai descurcat așa de bine la probele de îndemânare. Otniela a fost cea care, în ciuda lipsei de experiență cu duelurile, a învins-o pe Brigitte și a trimis-o acasă definitiv pe aceasta, după ce Brigitte a revenit în Fermă în urma primei ei eliminări. 

cub matilda pascal cojocărița png
cub gabriela marin denise pilafai png
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
mariana moculescu jpg
Urşi ZOO Târgovişte. FOTO
cub theo rose anghel damian png
1 horoscop luna noua in berbec jpg jpeg
rashford marcus epa efe h 57038531 3 jpeg
scadere prabusire actiuni bursa economie
image
image
image
image
mariana moculescu jpg
radu valcan jpg
cub razvan ciobanu png
cub theo rose anghel damian png
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
cub matilda pascal cojocărița png