Otniela Sandu a crezut că e cerută de soţie, dar s-a păcălit!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

 După ce a participat la reality-show-uri precum „Ferma vedetelor”, „Survivor” (2016), PRO TV) sau „Bravo, ai stil” (2021, Kanal D), Otniela Sandu (32 de ani) a vrut să profite de notorietatea câştigată şi s-a făcut influencer. Şi era cât pe ce să se mărite...!

 Otniela Sandu este una dintre cele mai frumoase și mai râvnite vedete din România. Blonda nu se gândește însă la măritiș, deși, recent, a fost pe punctul să creadă că a primit inelul de logodnă. 

Frumoasa Otniela Sandu (32 de ani) trăiește o poveste de dragoste din 2020 alături de iubitul său, Radu Constantin.

Otniela nu vrea încă să se mărite, îi place să mai copilărească. Recent, însă, blonda a fost pe punctul să creadă că, gata, a și primit inelul. Surpriza a fost mare, însă, când a văzut ce se ascundea, de fapt, în cutiuță. I-au dat lacrimile, pur și simplu.

Ce a găsit Otniela Sandu în loc de iel de logodnă? „Îmi vine să plâng!”

Îmi vine și acum să plâng când îmi amintesc momentul. Cel mai frumos cadou pe care l-am primit e un lanț cu niște aripi.

Dar, de departe cel mai emoționant a fost atunci când am primit o cutie de inel. Bineînțeles că mă așteptam să fie inelul când am văzut cutia, dar, culmea, era un sâmbure de curmală în cutie.

E o poveste întreagă cu sâmburele ăsta! Era vorba, de fapt, de niște bomboane pe care le-am făcut eu, la un moment dat, și le-am dăruit cuiva. Erau niște boboane vegane și eu am uitat sâmburele de curmală într-o bomboană.

El mi-a dat cutia de inel cu acel sâmbure băgat în ea. Și acum am acea cutie cu sâmburele, o păstrez. A fost ceva romantic din cale afară! Mi-au dat lacrimile!”, ne-a dezvăluit Otniela Sandu.

Cm poate fi cucerită Otniela?

Blonda, posesoarea unui trup de invidiat, spune însă că nu e foarte greu de cucerit. Nu-i plac cadourile scumpe, ci, mai degrabă, cele cu semnificație.

Pe mine mă poate cuceri un bărbat și cu un șervețel făcut pe post de broșă. Dacă e creativ bărbatul, la mine nu contează foarte tare valorea cadoului în sine. Trebuie să mă cunoști puțin, să știi ce-mi place, să mă surprinzi puțin.

De multe ori, cadoruile mult mai ieftine și mai creative mă cuceresc mai repede decât un obiect super scump, o bijuterie cu diamante, mașini sau mai știu eu ce”, ne-a mai spus frumoasa blondă.

Cine e iubitul Otnielei Sandu? Nu se grăbește la măritiș!

Otniela Sandu este absolventă de Jurnalism, actriţă şi influencer. Aceasta a cochetat în trecut chiar şi cu profesia de make-up artist. A devenit cunoscută cu prilejul emisiunii „Supraviețuitorul”, din 2016, atunci când a ajuns până în finală.

Ulterior, blonda a mai participat și în alte show-uri tv de succes, precum „Ferma Vedetelor” de la Pro TV, dar și în emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities”, de la Kanal D. 

În prezent, blonda este într-o relație cu Radu Constantin. Otiniela și iubitul ei și-au oficializat legătura chiar în prima zi a anului 2021. Nu a trecut mult timp până când au decis să se mute împreună.

Radu Constantin este un cunoscut influencer din România. Originar din orașul Vaslui, tânărul este celebru și ca actor, dar și ca regizor. Popularitatea lui a explodat atunci când a lansat serialul „DM”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
liviu varciu si carmina 2 1 e1667375388174 webp
banner raluca moianu png
banner Sanziana Buruiana  png
banner cristina cioran png
image
actualitate.net
image
actualitate.net