Acesta este inelul cu cele mai multe diamante din lume! Prețul său este enorm

Ați văzut vreodată un inel mai strălucitor decât această creație uimitoare plină cu diamante? Această bijuterie strălucitoare a fost creată de compania H.K Designs și Hari Krishna Exports, din Mumbai, India.

Inelul este realizat din aur reciclat (Foto: Guinness World Records)
Inelul este realizat din aur reciclat (Foto: Guinness World Records)

Inelul are 50.907 diamante

Inelul are nu mai puțin de 50.907 diamante și a intrat recent în Cartea Recordurilor Guinness. Acesta este realizat în întregime din aur reciclat, precum și din diamante reutilizate din returnările primite de la clienți. Potrivit H.K Designs, inelul finit cântărește 460,55 grame și are o valoare de 785.645 dolari. H.K Designs este un producător și exportator de bijuterii de lux- parte a Grupului Hari Krishna - care furnizează diamante marilor retaileri din întreaga lume, din anul 2005.

Realizarea acestei bijuterii unice a durat nouă luni și are forma unei flori, cu un fluture așezat pe ea. Recordul a fost deținut anterior de cei de la SWA Diamonds anul trecut, cu inelul lor în formă de ciupercă, numit Ami, compus din 24.679 de diamante.

Un total de opt părți, care includ patru straturi de petale, tija, două discuri de diamant și fluturele alcătuiesc acest inel strălucitor.

Diamantele provin de la producători care sunt certificați de Kimberley Process Certification Scheme (KPCS).

O echipă de experți calificați în diamante și bijuterii de la Institutul Internațional Gemologic (IGI) a certificat inelul.

Având în vedere obiectivul de a putea incrusta peste 50.000 de diamante, s-a acordat importanță designului în sine, cu multe idei posibile discutate de echipa de la H.K Designs. Designul câștigător a fost o floare a soarelui cu un fluture care stă delicat deasupra ei. Inelul poartă numele potrivit Eutierria, ceea ce înseamnă a deveni una cu natura. Fiecare diamant în parte a fost așezat cu atenție de artizani experimentați și apoi inelul a fost supus lustruirii. Pentru etapa finală a procesului de fabricație, rodiu a fost aplicat pe petale și pe aripile fluturelui.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net