O pisică, salvată miraculos după cutremurul ucigaș din Italia. Ce a făcut

image
Gioia a supravie╚Ťuit miraculos cinci zile sub ruinele localit─â╚Ťii Amatricefoto: Ente Nazionale Protezione Animali

Gioia, adic─â ÔÇŁbucurieÔÇŁ ├«n limba italian─â, este o pisic─â norocoas─â. A fost salvat─â de pompieri dup─â cinci zile petrecute sub ruinele unuei cl─âdiri pr─âbu╚Öite la cutremurul care a ├«ndoliat Italia ├«n 24 august.

Seismul care a lovit Italia în 24 august a făcut 292 de victime, din care mai mult de 230 numai în Amatrice, localitate în care a fost găsită și Gioia, vie și nevătămată.

Dup─â cutremur, Daniela, st─âp├óna pisicii, a alertat imediat salvatorii. I-a implorat pe pompieri s-o g─âseasc─â. ÔÇŁV─â rog, g─âsi╚Ťi-o! Ea e tot ce am.ÔÇŁ R─âmas─â singur─â, Daniela locuia de mul╚Ťi ani ├«mpreun─â cu aceast─â pisic─â.

Amatrice a fost pus la pământ de cutremur. Imediat după producerea seimului, primarul declara că localitatea pe care o administra nu mai există. Pisica era de negăsit printre clădirile în ruină. și totuși, după mai multe zile d ecăutări, cu ajutorul unui buldozer, pompierii au dat de urma felinei luni, 29 august. Era deshidratată, dar nu avea nicio rană.

Pompierii i-au dat să bea apă, iar Gioia nu s-a lăsat prea mult rugată. Calmă, a venit la sticla pe care i-au întins-o salvatorii și a băut.

#terremotoitalia, #vigilidelfuoco salvano un #gattino dopo 5 giorni dalle macerie di #amatrice pic.twitter.com/ZebpP4zGVDÔÇö Vigili del Fuoco (@emergenzavvf) August 29, 2016

#terremotoitalia, #vigilidelfuoco salvano un #gattino dopo 5 giorni dalle macerie di #amatrice pic.twitter.com/ZebpP4zGVD

borcea piscina JPG
IMG 0810 jpg
1 meghan kate jpg jpeg
ioana ginghina cu fiica jpg
gianina corondan tb1000 jpg
bravo ai stil foto facebook 40288700 (1) webp
andra maruta copii png
lacul vidra PNG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
pride lgbt new york5 png
calendar ortodox 2021 27 iunie sfantul cuvios samson primitorul de straini png
Neversea2019 0706 184002 9091 AH   WEB size  jpg
foto1 front medvedev epa efe jpg
inchisoare shutterstock 1030254055 0 jpeg
1 meghan kate jpg jpeg