O prezentatoare din Los Angeles a leșinat în direct VIDEO

Ultima actualizare:

Prezentatoarea meteo de la o televiziune locală din Los Angeles a leșinat în direct sub privirile disperate ale colegelor ei care tocmai îi dăduseră „pasa”. Alissa Carlson Schwartz ar avea probleme cardiace. Ulterior a revenit cu un mesaj pe rețelele sociale, scrie New York Post.

Momentul în care prezentatoarea de la CBS Los Angeles leșină. Foto: Captură video
Momentul în care prezentatoarea de la CBS Los Angeles leșină. Foto: Captură video

Alissa Carlson Schwartz s-a prăbușit brusc în timp ce se pregătea să anunțe în direct la televizor prognoza meteo, într-un moment terifiant, sâmbătă dimineața.

Co-presentatorii Alissei Carlson Schwartz, de la CBS Los Angeles, tocmai îi dăduseră legătura pentru a-și transmite raportul meteo de la ora 7 dimineața. Prezentatoarea s-a străduit să păstreze aparențele, dar dintr-o dată s-a albit la față, ochii i s-au dat peste cap și s-a aplecat nefiresc peste birou, apoi pur și simplu s-a scurs pe podea.

Co-prezentatoarele matinalului, Nichelle Medina și Rachel Kim au părut uimite, dar au înțeles imediat că nu este o farsă și că ceva rău se întâmplă cu colega lor, astfel că au cerut o pauză de publicitate.

„Vom face o pauză rapidă chiar acum”, a spus una dintre prezentatoare.

Emisiunea nu a mai revenit în direct. La câteva ore de la accident,

Schwartz a postat pe Facebook un mesaj de mulțumire celor care și-au făcut griji pentru sănătatea ei. „O să fie bine!” a scris ea și le-a mulțumit prietenilor și telespectatorilor pentru urări de bine.

„Vreau să le mulțumesc colegilor [a lui Schwarz] care au luat măsuri imediate în ajutorul Alissei și au suna la 911”, a declarat vicepreședintele CBS Los Angeles și directorul de știri Mike Dello Stritto pentru TMZ.

„Alissa este tratată la spital chiar acum. Sperăm că vom ști mai multe în curând. Între timp, Alissa va fi în gândurile noastre și ne rugăm ca ea să se simtă mult mai bine în curând.”

Anterior acestui episod, prezentatoarei i s-a mai făcut rău la serviciu, iar atunci investigațiile au arătat o afecțiune cardiacă, scrie New York Post.

image
image
image
image
image
image
grecia pixabay jpg
Cutremur in Turcia FOTO Profimedia jpg
Israel atacă Iranul FOTO IRGC via CNN jpg
mihaela bilic instagram jpg
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net