O prezentatoare din Los Angeles a leșinat în direct VIDEO

Ultima actualizare:

Prezentatoarea meteo de la o televiziune locală din Los Angeles a leșinat în direct sub privirile disperate ale colegelor ei care tocmai îi dăduseră „pasa”. Alissa Carlson Schwartz ar avea probleme cardiace. Ulterior a revenit cu un mesaj pe rețelele sociale, scrie New York Post.

Momentul în care prezentatoarea de la CBS Los Angeles leșină. Foto: Captură video
Momentul în care prezentatoarea de la CBS Los Angeles leșină. Foto: Captură video

Alissa Carlson Schwartz s-a prăbușit brusc în timp ce se pregătea să anunțe în direct la televizor prognoza meteo, într-un moment terifiant, sâmbătă dimineața.

Co-presentatorii Alissei Carlson Schwartz, de la CBS Los Angeles, tocmai îi dăduseră legătura pentru a-și transmite raportul meteo de la ora 7 dimineața. Prezentatoarea s-a străduit să păstreze aparențele, dar dintr-o dată s-a albit la față, ochii i s-au dat peste cap și s-a aplecat nefiresc peste birou, apoi pur și simplu s-a scurs pe podea.

Co-prezentatoarele matinalului, Nichelle Medina și Rachel Kim au părut uimite, dar au înțeles imediat că nu este o farsă și că ceva rău se întâmplă cu colega lor, astfel că au cerut o pauză de publicitate.

„Vom face o pauză rapidă chiar acum”, a spus una dintre prezentatoare.

Emisiunea nu a mai revenit în direct. La câteva ore de la accident,

Schwartz a postat pe Facebook un mesaj de mulțumire celor care și-au făcut griji pentru sănătatea ei. „O să fie bine!” a scris ea și le-a mulțumit prietenilor și telespectatorilor pentru urări de bine.

„Vreau să le mulțumesc colegilor [a lui Schwarz] care au luat măsuri imediate în ajutorul Alissei și au suna la 911”, a declarat vicepreședintele CBS Los Angeles și directorul de știri Mike Dello Stritto pentru TMZ.

„Alissa este tratată la spital chiar acum. Sperăm că vom ști mai multe în curând. Între timp, Alissa va fi în gândurile noastre și ne rugăm ca ea să se simtă mult mai bine în curând.”

Anterior acestui episod, prezentatoarei i s-a mai făcut rău la serviciu, iar atunci investigațiile au arătat o afecțiune cardiacă, scrie New York Post.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
medicamente jpg
image
image
image
image
image
image
portofel cu bani pixabay jpg
architecture 2609391 1280 jpg
statui insula pastelui shutterstock 171875450 jpg
legs 1867769 1280 jpg
Raceala la pisici pisica cu labuta pe fata 768x512 webp
pyramids 2159286 1280 jpg
urs oreo furat dulciuri jpg
aeronava animawings jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net