O prostituată româncă a fost găsită moartă într-un garaj

O prostituată ghaneză a condus astăzi forţele de ordine într-un „garaj al ororilor” din Cinisello Balsamo (perferia nord a oraşului Milano), informează mai multe surse locale. În garaj se afla cadavrul unei românce în vârstă de 23 de ani. Asupra vârstei şi identităţii însă planează dubii, ne-au informat surse apropiate echipei de investigaţii.

Potrivit primelor reconstituiri ale carabinierilor, proprietarul garajului, Antonio Giordano (44 de ani) primea des prostituate acolo. Garajul era amenajat cu un pat, televizor, cameră de luat vederi, precum şi un videoplayer cu multe casete porno. 

Garaj amenajat pentru prostituate

Prostituata africană s-a prezentat zilele trecute în cazarma carabinierilor din localitate şi a explicat că în respectivul garaj era ceva suspect. Fusese acolo pentru o prestaţie sexuală, dar s-a speriat şi a fugit imediat.

Deşi carabinierii nu au făcut public conţinut declaraţiilor femeii, este posibil ca aceasta să fi văzut corpul româncei. Giordano, tată a doi copii, separat de soţie, a încercat să o prindă pe africancă după ce aceasta a fugit, dar nu a reuşit. Mai mult, a urmărit-o cu maşina pentru a trece peste ea, dar tânăra a reuşit să scape.

În mod inexplicabil, astăzi carabinierii au găsit cadavrul româncei în garajul indicat de africancă. Dubiile vin din faptul că ea fugise din respectivul garaj de câteva zile, iar italianul avea tot timpul să scape de cadavru.

AFLĂ AICI ÎN CE STADIU A FOST GĂSIT CORPUL PROSTITUATEI

Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
cub claudia patrascanu gabi badalau png
Dan Negru, prezentoator Kanal D
andreea esca si alexandre eram jpg
actorii din wednesday, oripilati de mancarea romaneasca jpg
Cozonac
Fructele pe care trebuie să le ai în casă de sărbători
niculae si rodica badalau jpg
Cameră de hotel - bagaj FOTO Shutterstock
ronaldo bucurie jpg
image
image
image
image
index webp
brad impodobit jpg
cub cred în românia bran png
niculae si rodica badalau jpg
În Obor, lumea  cumpără orice, de  la mezeluri la brazi jpeg
Fructele pe care trebuie să le ai în casă de sărbători