O student─â ╚Öi-a f─âcut timp s─â asculte povestea unui om f─âr─â locuin╚Ť─â. Ce a f─âcut dup─â aceea este absolut extraordinar

3 iunie 2015
image
Anna Loudon i-a ascultat povestea lui Les Gordon ╚Öi l-a ajutat s─â-╚Öi refac─â via╚Ťa

Un b─ârbat care st─âtea pe str─âzi suferise o opera╚Ťie la inim─â ╚Öi nu avea parte de nici un fel de ajutor. O student─â a str├óns 4.500 de lire pentru a-i cump─âra o locuin╚Ť─â omului.

Anna Loudon l-a ├«nt├ólnit pe Les Gordon ├«n fa╚Ťa unei cafele din Dundee, ├«n Sco╚Ťia, acum patru luni. Studenta ie╚Öise de la serviciu ╚Öi s-a oferit s─â ├«i cumpere o cafea, relateaz─â Mirror. Anna a descoperit c─â b─ârbatul era pe str─âzi de nou─â luni, dup─â ce a suferit un accident de ma╚Öin─â care i-a r─ânit grav spatele. Din cauza accidentului, el nu ╚Öi-a mai putut g─âsi un loc de munc─â. ├Än toate aceste luni, Les Gordon a ├«ndurat frigul ╚Öi injuriile oamenilor care ├«l vedeau pe strad─â. Acesta a fost nevoit s─â am├óne opera╚Ťia pe cord deschis, deoarece nu avea o locuin╚Ť─â unde s─â se poat─â recupera f─âr─â probleme. Studenta Anna Loudan s-a hot─âr├ót s─â str├óng─â bani pentru el ╚Öi a f─âcut o pagin─â special pentru acest lucru.

image
Anna Loudon i-a ascultat povestea lui Les Gordon ╚Öi l-a ajutat s─â-╚Öi refac─â via╚Ťafoto: Arhiva personal─â

ÔÇťDe╚Öi se afl─â ├«ntr-o situa╚Ťie extreme de dificil─â, Les r─âm├óne optimist. ├Äi place s─â citeasc─â ╚Öi s─â pescuiasc─âÔÇŁ, a declarat studenta

Dona╚Ťiile pe pagina GoFundMe au fost f─âcute peste noapte ╚Öi au uimit-o pe Anna Loudon. Aceasta a str├óns pentru Les Gordon 4.500 de lire p├ón─â acum. ├Äntreaga sum─â va fi folosit─â pentru g─âsirea unui apartament, a utilit─â╚Ťilor necesare ╚Öi pentru plata chiriei.

survivor2 png
adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
carla s dreams bobonete 2 PNG
foto mare profimedia 0691691838 copy jpg
iumor jpg
cub tania budi png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
cehia carantina jpeg
calendar ortodox 2021 23 mai sf mihail marturisitorul png
1 mare foto epa efe 57690578 jpg
6 traian basescu prima iubita jpg jpeg
4 printul andrew profimedia 0652894124 jpg jpeg
ioan niculae jpeg