O tânără de 21 de ani s-a sinucis în pușcărie. Cum a fost umilită de «colege»


    Katie Allan s-a sinucis în celula saFoto: Facebook
Katie Allan s-a sinucis în celula saFoto: Facebook

Destin cumplit pentru o tânără de 21 de ani din Scoţia. Katie Allan a fost condamnată la 16 luni de închisoare după ce a fost prinsă băută la volan. Tânăra n-a suportat umilinţele la care era supusă în puşcărie şi s-a sinucis. Familia studentei este în stare de şoc.

Tânăra de 21 de ani s-a sinucis în celula sa, după ce mai multe colege au forţat-o să defileze goală, scrie The Sun. Katie era studentă la Universitatea din Glasgow şi a fost arestată după ce a fost implicată într-un accident.

Se pare că tânăra s-ar fi urcat băută la volan şi ar fi lovit un pieton în luna august a anului trecut. Victima, un adolescent de 15 ani, a fost rănită grav, dar a supravieţuit. La momentul accidentului, Katie era băută şi a declarat că nu-şi aminteşte să fi lovit pe cineva. Fata a ajuns la închisoare şi a primit o pedeapsă de 16 luni după gratii.

Părinţii spun că din cauza stresului, fiica lor îşi pierduse 80 la sută din păr. Fata era mereu umilită atât de poliţişti, cât şi de colegele de celulă. La un moment dat, acestea au pus-o să se dezbrace şi să defileze goală. Katie n-a suportat şi s-a sinucis. Mama fetei vrea ca vinovaţii să plătească şi spune că nu-şi va găsi liniştea până când nu i se va face dreptate.

shutterstock 1833215881 jpg
horoscop jpg
zodii care nu stiu sa se imbrace jpg
printul harry profimedia 0685156749 jpg
autostrada jpg
anisia gafton jpg
Mara G si Mario Mutu  jpg
pantofi jpg
Niculae Badalau - foto Bogdan Vladu
Florin Piersic Jr  la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) Foto Kanal D JPG
image
image
image
image
arsenie boca jpg
calendar ortodox 2022 28 noiembrie stefan cel nou jpg
printul harry profimedia 0685156749 jpg
efecte busuioc 0 jpeg
autostrada jpg
Lui Niculae Bădălău i s au furat bunuri din casă în valoare de 80 000 de euro jpeg