Ole! Vara asta îţi iei cada la iarbă verde!

image
Cada mobilă se încălzeşte cu lemne, are o capacitate de 647 de litri, cântăreşte doar 75 kg şi costă 400 €Fotografii: Photoland/ Wenn/ Hepta

Vrei să iei bucătăria cu tine când ieşi la iarbă verde? Nimic mai simplu. Vrei să faci o baie fierbinte în mijlocul naturii când ieşi cu bicicleta la pădure? S-a rezolvat. Vrei să ai tot timpul bateria telefonului încărcată, fără să consumi energie sau combustibil? E chiar banal de uşor. Iată câteva invenţii care te lasă cu gura căscată şi-ţi fac orice ieşire în aer liber un prilej de relaxare, lipsit de stres.

“Nevastă, ţi-am zis să pui şi toporul în bagaje!” sau “unde ţi-a fost capul, bărbate, când ţi-am zis să iei şi scaunele cu tine la iarbă verde?”. Genul acesta de replici vor dispărea cu desăvârşire în 2016 dacă apelaţi la aceste invenţii minunate.

image
Inventatorii din lumea întreagă s-au întrecut în acest sezon în idei cu un singur scop: să-ţi facă un vis ieşirea din casă

Începem cu cea mai ingenioasă dintre ele. Cada mobilă. Costă puţin sub 400 € (1.790 lei) cântăreşte doar 75 de kilograme, are o capacitate de 647 de litri şi este destinată distracţiei a patru adulţi deodată. Invenţia lui Floris Schoonderbeek, numită “cada olandeză”, poate fi transportată cu bicicleta şi se încălzeşte cu lemne de foc. Are termometru încorporat şi când atinge temperatura de 38˚C e timpul să vă scăldaţi.

image
Poate fi pusă pe maşină şi... Drum bun!

Pe locul doi vine bucătăria-dormitor. Costă 14.000 € şi trebuie comandată tocmai din SUA. Dar merită deranjul. Este o remorcă mică dotată cu de toate: chiuvetă, aragaz, cuptor, cuptor cu microunde, maşină de spălat, prize de încărcat telefonul, televizor, pat matrimonial de 180x210 centimetri, mini-cramă, masă detaşabilă cu patru scaune, lumină anti-ţânţari şi sistem de sunet demn de o discotecă. Modelul a fost creat în Denver, Colorado, şi poate fi comandat de pe Internet, ca toate celelalte invenţii. Cântăreşte 544 kg, are 4,75 metri lungime şi 1,65 m înălţime.

image
Bucătăria ambulantă cântăreşte 544 kg, are 4,75 m lungime şi 1,65 m înălţime şi costă 14.000 €

Rucsacul scaun Brando A costă 67 € (300 de lei) şi e bun şi la cărat, şi la odihnit. Cântăreşte 1,6 kg, are dimensiunile 30x27x29 cm şi e ideal pentru o ieşire pe munte. Materialul e impermeabil, ignifug şi extrem de rezistent.

image
Rucsacul scaun Brando A cântăreşte 1,6 kg, are dimensiunile 30 x 27 x 29 cm şi costă 67 €

Adio arsuri solare cu aparatul foto Sunscreenr A. După ce te dai cu loţiune de plajă, te scanezi din cap până în picioare şi aparatul îţi spune imediat ce zone au rămas neprotejate. Mai mult, te anunţă că trebuie să foloseşti o altă cremă cu un agent de protecţie UV mai ridicat pentru că... sunt explozii solare. Aparatul rezistent la apă, nisip şi şocuri, cu ecran LCD alb-negru, costă 95 €, dar va fi disponibil abia în august.

image
Aparatul foto Sunscreenr A îţi zice să te dai cu cremă, e rezistent la apă, nisip şi şocuri, are ecran LCD alb-negru şi costă 95 €

O altă inveţie binevenită la iarbă verde este încărcătorul solar pentru telefonul mobil. GreenLighting costă 36 € şi poate fi comandat de pe Internet. Dispozitivul de 4,5 volţi şi 0,4 waţi absoarbe enegia solară şi îţi încarcă bateria litiu-ion de 2000 mAh cu peste 40%. Cu el nu rămâi niciodată în pană de baterie.

image
Încărcătorul solar GreenLighting de 4,5 volţi, 0,4 waţi îţi încarcă bateria litiu-ion de 2000 mAh cu peste 40% şi costă 36 €

Ai acasă un hoverboard cu care te-ai plimbat prin oraş? Atunci de ce te-ai duce la ştrand sau la picnic cu maşina? BoatsToGo au inventat un dispozitiv care îţi transformă aparatul pe două roţi, care funcţionează pe baterii, într-un transportator veritabil. Suie-te pe lada frigorifică sau leagă-l de o mini-remorcă şi cară tot. Mini-remorca nu te costă mai mult de 61 € şi te duce în siguranţă la destinaţie. Evident, până unde te ţin bateriile!

image
BoatsToGo transformă hoverboardul, care funcţionează pe baterii, într-un transportator veritabil şi costă 61 €

Nu ai chef să faci foc la iarbă verde sau nu ai voie să faci grătar? Nimic mai simplu: GoSun este un dispozitiv care îţi face hotdogii buni de mâncat în doar 10 minute folosind energia solară. Costă 70 de euro şi face doi cremvurşti deodată încălzindu-i la 280˚C. Cântăreşte 1,3 kg şi poate fi ascuns în orice geantă.

image
GoSun e un dispozitiv de 1,3 kg care îţi găteşte hotdogii în doar 10 minute folosind energia solară şi costă 70 €
interior 1583876 1920 jpg
roland stanescu jpg
bote bal contesa JPG
image png
3 violeta sotie marcel pavel 2 jpg jpeg
Tiriac
Ricky Martin sexy la plajă (6) jpg
01 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
zodiac chinezesc jpeg
michael o leary sef ryanair scumpiri webp
anpc litoral mancare restaurante litoral
nephentes pudica jpg
instagram social media jpg
VPN jpg