„Omul-şopârlă” a îngrozit locuitorii dintr-un stat american! Imaginea a devenit virală VIDEO


    Femeia susţine că poza nu este trucatăFoto: abcnews4.com
Femeia susţine că poza nu este trucatăFoto: abcnews4.com

O femeie a avut parte de sperietura vieţii ei. În timp ce ieşea de la o biserică din Carolina de Sud, în Statele Unite ale Americii, ea a rămas şocată când a văzut o creatură alergând în faţa unor copaci. Femeia a reuşit să fotografieze „omul-şopârlă”, iar imaginea a devenit virală.

Apariţia acestei creaturi ciudate pare ruptă din filmele SF (science fiction n.r), dar scepticii nu sunt convinşi de calitatea pozei şi mai ales de cum arată aşa numitul „om-şopârlă” care apare în fotografie făcută în Bishopville-Scape. Sarah, autoarea pozei, a contactat televiziunea ABC News 4,  care a relatat povestea în amănunt.

"Jur pe Dumnezeu că nu inventez toate aceste lucruri", a spus Sarah.

Apariţiile „omului-şopârlă” în regiunea bălţii Bishopville-Scape se întind pe aproximativ 30 de ani. Prima mărturisire despre această creatură a fost consemnată în 1998, când un tânăr s-a oprit lângă baltă pentru că făcuse pană la o roată a maşinii, apoi a fost fugărit de “omul-şopârlă”.

Martorii oculari descriu această creatură ca pe o şopârlă cu trăsături umane, care are înălţimea de peste 2 metri, cu solzi şi ochi roşii, exact ca în imaginea surprinsă de Sarah.

„Omul-şopârlă” a fost filmat în balta Bishopville

Un documentar prezentat la postul Syfy arătat imagini cu legendarul "om-şopârlă". Investigaţia a fost demarată de către agentul FBI Ben Hasen, care s-a dus în pădurile din Bishopville unde a surprins aceste imagini cu ceea ce pare a fi creatura pe care a văzut-o şi Sarah în acelaşi loc. Cu toate acestea, Hansen a făcut un experiment social, imaginile fiind trucate.

„Ideea generală era să vedem ce efect vor avea pe internet şi în presă aceste imagini vagi cu creatura”, a mărturisit agentul.

Hensen este foarte sceptic şi în legătură cu poza făcută de Sarah, pe care o consideră cel mult dubioasă, conform Huffington Post.

Acesta este un alt exemplu în care o persoană face o farsă. Nu m-aş mira ca astfel de imagini să fie făcute pentru a atrage turişti în acest loc. Pozele sunt ca cele făcute de paparazzi, cu vedete mergând pe stradă, doar că de data aceasta arată ca şi cum Godzilla ar puta un costum din latex”, a spus Ben Hasen. 

horoscop jpg
cub andrele png
cub camelia șucu (1) png
Buzau 1 jpg
parlamentul european profimedia  jpg
celine dion jpeg
cub lensa animat gif
Meghan Markle, Prințul Harry 4  sursa   Profimedia jpg
image
image
image
image
image
image
Buzau 1 jpg
parlamentul european profimedia  jpg
calendar ortodox 2021 9 decembrie sfintii ioanchim si ana zamislirea fecioarei maria jpeg
cub niculae bădălău png
cub lensa animat gif
cub camelia șucu (1) png