OZN deasupra unui avion, surprins de camerele de filmat VIDEO

Ultima actualizare:

    Filmuleţul în care apare un OZN deasupra unui avion a devenit viral pe internetFoto: captură video Youtube
Filmuleţul în care apare un OZN deasupra unui avion a devenit viral pe internetFoto: captură video Youtube

Imaginile spectaculoase în care pare să fie un OZN deasupra unui avion au devenit virale pe toate reţelele de socializare. Filmuleţul surprinde o farfurie zburătoare care planează foarte aproape de o aeronavă.

Videoclipul în care apare un presupus OZN deasupra unui avion de la compania Virgin Atalntic, care decolase de pe aeroportul internaţional John F. Kennedy din New York, a lăsat o lume întreagă cu gura căscată. Imaginile cu un OZN deasupra unui avion au fost filmate la 7 iulie şi au surprins un obiect cilindric zburând rapid pe lângă arenova, potrivit Daily Mail.

OZN deasupra unui avion: truc sau realitate

Numeroşi oameni au sugerat că acel presupus OZN deasupra unui avion din videoclip este de fapt o altă aeronavă, care se afla la o distanţă mai mare. Experţii în OZN-uri sunt de altă părere. Ei susţin că distanţa dintre obiectul zburător neidentificat şi avion este prea mică pentru ca el să fie o altă aeronavă.

Despre acest OZN deasupra unui avion a vorbit şi Russ Kellet, expert în astfel de evenimente. El a dezvăluit că : "Obiectul vine din spatele cozii avionului, îţi poţi da seama foarte clar că vine din spate, dar într-adevăr se mişcă precum o pasăre”. Alţi specialişti în domeniu sunt de părere că acest filmuleţ în care apare un OZN deasupra unui avion este dovada clară a unei inteligenţe extraterestre care observa aeronava cu un aparat de zbor. Expertul în OZN-uri Scott Waring a mărturisit că şi el a filmat un alt OZN deasupra unui avion, în Taiwan, acum un an. Acest fenomen al obiectelor neidentificate filmate pe aeroport este dinc e în ce mai des.

OZN deasupra unui avion: cine este autorul videoclipului

Rick de la LookNowTV este cel care a găsit fimuleţul în care pare să fie un OZN deasupra unui avion. El a declarat că autorul videoclipului este o persoană care filmează des aeronave şi are o pasiune pentru a descoperi obiecte zburătoare neidentificate pe cer. Rick nu crede că persoana care a surprins imaginile le-ar fi trucat în vreun fel, dar expertul britanic Russ Kellet nu este convins. Acesta a mărturisit că: "Nimic nu se poate apropia atât de mult de un avion. Nu pare să fie o pasăre, dar dintr-un unghi diferit, ar putea fi orice. Poţi să crezi că există OZN-uri dar să gândeşti şi logic când vezi astfel de imagini".

Un alt OZN deasupra unui avion a fost filmat în Marea Britanie

Un alt fenomen de acest gen s-a petrecut în luna aprilie a acestui an, în Anglia. Un OZN deasupra unui avion a fost filmat de un pasager care se afla în aeronave ce zbura deasupra oraşului Liverpool. Obiectul neidentificat zboră pe lângă aeronavă timp de câteva secunde apoi dispare. Imaginile au avut parte de aceleaşi critici. Filmuleţul nu este clar şi nu îţi poţi da seama dacă este o pasăre sau un alt avion. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tower bridge 5727975 1280 jpg
parcul liniei jpg
24c513e9 minivacanta de 1 mai si paste 620x413 1 webp
image png
image png
Abubakar  Tahiru cartea recordurilor jpg
batran confuz istock1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net