Papa Francisc va conduce o rugăciune de la etajul 10 al spitalului în care este internat

image
Papa Francisc Foto: AFP

Papa Francisc, operat s─âpt─âm├óna trecut─â la colon, va conduce duminic─â rug─âciunea ÔÇť├Ängerul DomnuluiÔÇŁ nu din Pia┼úa San Pietro, ci de la etajul 10 al spitalului ├«n care este internat.

Ultimele analize de sânge făcute Suveranului Pontif sunt satisfăcătoare, a declarat Matteo Bruni, directorul Sălii de Presă a Sfântului Scaun.

ÔÇ×Ziua Papei Francisc a fost lini┼čtit─â, cu a┼čteptatul parcurs clinic. Analizele s├óngelui sunt satisf─âc─âtoare ┼či urmeaz─â curele prescrise. a ├«nceput s─â reia ├«ncetul cu ├«ncetul activitatea ┼či continu─â s─â fac─â mi┼čcare pe coridorul apartamentului din spitalÔÇŁ, a spus Bruni, potrivit news.ro.

În cursul după-amiezii de vineri, Papa a celebrat Sfânta Liturghie în capela privată a apartamentului din spital, iar în cursul serii a luat cina împreună cu cei care îi acordă asistenţă medicală în aceste zile de spitalizare.

Dup─â opera┼úia de trei ore la colon, realizat─â sub anestezie general─â duminica trecut─â, medicii au decis o perioad─â de spitalizare a Papei de vreo ┼čapte zile.

Duminic─â, Papa va recita rug─âciunea ÔÇ×├Ängerul DomnuluiÔÇŁ nu din Pia┼úa Sf├óntul Petru, ci de la etajul 10 al Spitalului ÔÇ×Agostino GemelliÔÇŁ din Roma.

charlene printul albert2 jpg
alex velea ruby jpeg
FotoJet jpg
Catrinel Sandu
David Popovici la revenirea in tara dupa ce a devenit dublu campion mondial la inot la Budapesta (9) jpg
 Recensamant / autorecenzare Inquam Photos / Octav Ganea
Young Jack Sparrow in new Pirates of the Caribbean movie trailer jpeg
arsinel actor jpg
image
image
image
image
george simion freza noua iunie 2022 jpg
calendar ortodox 2021 28 iunie sf chir ioan png
foto1 copy jpg
fosssto1 copy jpg
 Recensamant / autorecenzare Inquam Photos / Octav Ganea
image png