Parcul Disney din Florida, devastat de Uraganul Irma! Imagini horror cu dezastrul

15 septembrie 2017
simeon stalpnicul png
Parcul Disney din Florida a fost devastat de uraganFoto: Getty

Parcul tematic Disney din Florida (Statele Unite) a fost devastat de Uraganul Irma, iar acum arat─â ca un ora╚Ö fantom─â. Din cauza dezastrului l─âsat ├«n urm─â de furtun─â, autorit─â╚Ťile au fost nevoite s─â ├«nchid─â parcul ╚Öi loca╚Ťiile de cazare din ├«mprejurimi.

Mar╚Ťi, 12 septembrie, parcul Disney ╚Öi-a redeschis por╚Ťile, dar niciun vizitator nu se ├«ncumet─â s─â profite de faptul c─â nu este aglomera╚Ťie. ├«ntreaga zon─â este de fapt pustie ╚Öi pare ├«nv─âluit─â de o atmosfer─â sumbr─â.

Conform The Sun, parcul ╚Öi ├«mprejurimile au fost ├«nchise timp de trei zile din motive de siguran╚Ť─â. ├Än cei 45 de ani de existen╚Ť─â a acestui parc tematic, a fost pentru a ╚Öasea oar─â c├ónd s-a ├«nchis, de aceast─â dat─â, din cauza celui mai puternic uragan din acest secol care a lovit coasta de est a Americii.

O serie de imagini de la fa╚Ťa locului a fost publicat─â pe re╚Ťelele de socializare pentru a ar─âta publicului dezastrul l─âsat ├«n urm─â de Uraganul Irma. Turismul a fost sever afectat ├«n aceast─â perioad─â, oamenii anul├ónd rezerv─ârile pe care le f─âcuser─â pentru momentul ├«n care a lovit uraganul. ├Än jur de 13.000 de cet─â╚Ťeni americani de pe tot cuprinsul statului sunt refugia╚Ťi ├«n ad─âposturi dup─â ce au r─âmas f─âr─â gospod─ârii. Speciali╚Ötii estimeaz─â c─â opera╚Ťiunea de cur─â╚Ťare a parcului tematic va dura c├óteva s─âpt─âm├óni, dar repararea distrugerilor va lua luni de zile.

stanga
dreapta
simeon stalpnicul png
simeon stalpnicul png
simeon stalpnicul png
simeon stalpnicul png
simeon stalpnicul png
simeon stalpnicul png
simeon stalpnicul png
simeon stalpnicul png
anamaria prodan laurentiu reghecampf jpg
printesa charlene png
andreea marin lisabona 3 jpg
cub alina sorescu animat gif
dana rogoz (1) jpg
2 mirabela dauer pensie 4 jpg jpeg
printul nicolae romania crop jpg
ray liotta gettyimages 471178756 jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
BeFunky collage (5) jpg
Dr  George Diaconu 2 png
Chelnerita - servire restaurant FOTO 123 RF
Elena Udrea jpg
fruit 4416500 1920 jpg
Alina M╚őtcan (1) jpg