Parcul Disney din Florida, devastat de Uraganul Irma! Imagini horror cu dezastrul

Ultima actualizare:

    Parcul Disney din Florida a fost devastat de uraganFoto: Getty
Parcul Disney din Florida a fost devastat de uraganFoto: Getty

Parcul tematic Disney din Florida (Statele Unite) a fost devastat de Uraganul Irma, iar acum arată ca un oraș fantomă. Din cauza dezastrului lăsat în urmă de furtună, autoritățile au fost nevoite să închidă parcul și locațiile de cazare din împrejurimi.

Marți, 12 septembrie, parcul Disney și-a redeschis porțile, dar niciun vizitator nu se încumetă să profite de faptul că nu este aglomerație. întreaga zonă este de fapt pustie și pare învăluită de o atmosferă sumbră.

Conform The Sun, parcul și împrejurimile au fost închise timp de trei zile din motive de siguranță. În cei 45 de ani de existență a acestui parc tematic, a fost pentru a șasea oară când s-a închis, de această dată, din cauza celui mai puternic uragan din acest secol care a lovit coasta de est a Americii.

O serie de imagini de la fața locului a fost publicată pe rețelele de socializare pentru a arăta publicului dezastrul lăsat în urmă de Uraganul Irma. Turismul a fost sever afectat în această perioadă, oamenii anulând rezervările pe care le făcuseră pentru momentul în care a lovit uraganul. În jur de 13.000 de cetățeni americani de pe tot cuprinsul statului sunt refugiați în adăposturi după ce au rămas fără gospodării. Specialiștii estimează că operațiunea de curățare a parcului tematic va dura câteva săptămâni, dar repararea distrugerilor va lua luni de zile.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
muncitor meserias unsplash jpg
image
image
image
image
image
image
aeronava tarom shutterstock jpg
front bloc jpg
actor impuscat jpg
Ambalaje non SGR jpg
pensionara jpg
Captură de ecran din 2024 05 27 la 13 07 21 png
Caravaggio Ecce Homo  jpg
vreme furtuna png
image
actualitate.net
image
actualitate.net