Partidul Comunist din Rusia se folosește de bona ucigașă din Moscova

5 martie 2016
image
Terorista din Moscova a uimit întregul mapamond cu crima saFoto: Getty

Gyulchekhra Bobokulova (38 de ani), terorista din Moscova care a decapitat o feti╚Ť─â de patru ani ╚Öi care a amenin╚Ťat c─â se arunc─â ├«n aer, a ╚Öocat o lume ├«ntreag─â cu gestul s─âu plin de cruzime, dar ╚Öi cu declara╚Ťiile cel pu╚Ťin ciudate. Cu toate acestea, Partidul Comunist din Rusia a hot─âr├ót s─â se foloseasc─â de ocazie ╚Öi s─â utilizeze ├«n propaganda ├«mpotriva imigran╚Ťilor tocmai aceast─â poveste.

Dup─â ce s-a crezut mesagera lui Allah ╚Öi apoi a declarat c─â de vin─â pentru decizia ei strig─âtoare la cer ar fi Putin ╚Öi hot─âr├órea ru╚Öilor de a bombarda Siria, Bobokulova devine exemplul pe care Partidul Comunist din Federa╚Ťia Rus─â vrea s─â-╚Öi ├«ntemeieze legea cu privire la imigran╚Ťii musulmani, informeaz─â mic.com. Politicienii ru╚Öi se a╚Öteapt─â s─â c├ó╚Ötige simpatia poporului ╚Öi c├ó╚Ötige sprijin pentru legea anti-imigran╚Ťi.

De╚Öi barbarul act a fost comis ├«n capitala Rusiei, televiunea a refuzat s─â difuzeze ╚Ötiri privitoare la crima cu pricina, ├«n╚Ťeleg├ónd astfel s─â se distan╚Ťeze de ├«ntreaga ├«nt├ómplare. 

"Putin a v─ârsat s├ónge, avioanele au efectuat bombardamente. De ce sunt omor├ó╚Ťi musulmanii? ╚śi ei vor s─â tr─âiasc─â", a declarat criminala ├«n fa╚Ťa autorit─â╚Ťilor.

Dup─â ce a decapitat-o pe feti╚Ť─â, a luat capul acesteia ╚Öi a ├«nceput s─â umble cu el pe str─âzile Moscovei strig├ónd c─â este terorist─â. ├Än urma investiga╚Ťiilor f─âcute de autorit─â╚Ťi, se pare c─â Bobukulova nu are nicio leg─âtur─â cu vreun grup terorist ╚Öi nici nu de╚Ťine vreo arm─â de foc sau explozibil.

kate profimedia 0692807495 jpg
Gabi B─âd─âl─âu jpeg
1alexandra stan mihai morar png
cub jojo admin gif
alina puscas png
image
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
femeie care numara bani jpeg
calendar ortodox 2021 22 mai sfantul mucenic vasilisc png
variola
1 olena zelenska prima doamna a ucrainei jpg sotia lui volodimir zelenski razboi in ucraina copii 6 jpg jpeg
ambulanta
regina elisabeta (2) jpg