Pedeapsa primit─â de o profesoar─â de 35 de ani din Marea Britanie care s-a iubit cu elevul ei de 15 ani

image
Foto Adev─ârul

Caz uimitor ├«n Anglia. Kandice Barber, din Wendover, Marea Britanie, o profesoar─â de 35 de ani, a fost condamnat─â la ani grei de ├«nchisoare pentru coruperea minorului, dup─â ce i s-a pus pata pe un elev de 15 ani, cu care a ┼či ├«ntre┼úinut raporturi sexuale pe un c├ómp.

Potrivit adev─ârul.ro, profesoara i-a trimis elevului poze topless ┼či chiar un video ├«n care se autosatisf─âcea, ├«n speran┼úa c─â acesta va da curs unei rela┼úii, lucru care s-a ┼či ├«nt├ómplat.   

Elevul a c─âzut ├«n mrejele profesoarei supraveghetoare ┼či cei doi au ajuns s─â se iubeasc─â nebune┼čte pe un c├ómp, ├«n ciuda faptului c─â femeia era ┼či m─âritat─â.  

├Än cele din urm─â, povestea dintre cei doi a ie┼čit la iveal─â, chiar dac─â profesoara l-a amenin┼úat pe elev c─â va avea ┼či el de suferit dac─â se afl─â despre rela┼úia dintre cei doi. Mai mult, ea l-a min┼úit pe adolescent, spun├óndu-i c─â este ├«ns─ârcinat─â ┼či c─â nu ┼čtie dac─â copilul este al lui sau al so┼úului ei, de asemenea, ├«n ├«ncercarea de a-l manipula.    

Cadrul didactic a fost g─âsit vinovat de c─âtre magistra┼úii de la Curtea Coroanei din Aylesbury, care au  condamnat-o la ┼čase ani ┼či dou─â luni de ├«nchisoare pentru infrac┼úiunea de corupere a minorului.   

Dup─â ce va fi eliberat─â din ├«nchisoare, Kandice trebuie s─â ├«n┼čtiin┼úeze ├«n permanen┼ú─â autorit─â┼úile ├«n leg─âtur─â cu locul ├«n care se afl─â, numele ei va fi trecut ├«ntr-un registru al pr─âd─âtorilor sexuali ┼či va avea interzis s─â mai lucreze cu minori sau cu tineri vulnerabili.  

Magistra┼úii au decis s─â ia o m─âsur─â drastic─â ├«n cazul profesoarei pe motiv c─â "avea misiunea s─â ajute elevii s─â ia deciziile corecte ┼či ea i-a ajutat s─â ia cele mai gre┼čite decizii". De asemenea, magistra┼úii au notat c─â femeia a folosit un copil de care trebuia s─â aib─â grij─â pentru satisfac┼úia personal─â.

silviu silvius prigoana jpeg
Lucile Randon
Andreea Banica (foto Facebook) jpg
cristi borcea valentina pelinel milan jpeg
tonciu prodan reghe jpeg
amber heard atunci vs acum jpg
280952814 1610884362606650 749984686026597387 n jpg
anamaria prodan3 png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 26 iunie sf david tesalonic png
silviu silvius prigoana jpeg
E bine în parc, păcat că sunt atâţia ţânţari! jpeg
Lucile Randon
lacul techirghiol apa roz explicatie fenomen constanta 775659 webp
so╚Ťie george simion jpeg