Peste 120 de peroane au murit în India, la un eveniment religios

Tragedie fără margini în India! Marți, în timpul unui eveniment religios din satul Phulrai Mughal Garhi din districtul Hathras al statului Uttar Pradesh, s-a produs o busculadă care a dus la moartea a peste 120 de persoane, majoritatea femei.

Tragedia s-a produs în urma unei busculade (Foto: Profimedia)
Tragedia s-a produs în urma unei busculade (Foto: Profimedia)

250.000 de oameni au participat la evenimentul religios

250.000 de oameni se aflau la întrunirea religioasă Satsang, deși evenimentul avea aviz pentru doar 80.000 de persoane. Printre decedați se numără 112 femei și șapte copii, au anunțat miercuri autoritățile indiene, citate de News.ro. La spitalul districtual din Hathras, unde au fost duse mai multe victime, medicii au declarat pentru Reuters că majoritatea deceselor s-au produs din cauza sufocării.

Poliţia din India a spus că scena de haos total a avut loc atunci când predicatorul congregaţiei, Surajpal, cunoscut şi sub numele de Bhole Baba, a plecat cu maşina sa, în timp ce mii de credincioși au alergat spre autoturismul său.

Dar, haosul a început cu adevărat atunci când credincioşii care alergau spre vehiculul predicatorului au fost opriţi de personalul acestuia. Mulţi dintre aceștia au căzut la pământ în urma încăierării. Unii oameni au fugit spre câmpurile deschise din apropiere pentru a scăpa de înghesuială, dar au alunecat şi au căzut în calea restului mulţimii.

Locaţia pentru eveniment, în mijlocul câmpurilor de orez de lângă o autostradă aglomerată, era plină de deşeuri şi parţial inundată după ploi care au căzut miercuri dimineaţă. Câţiva stâlpi de bambus rămaşi în picioare şi un banner cu o fotografie a predicatorului au rămas singurele dovezi ale tragediei.

Evenimentul religios a avut loc în mijlocul câmpurilor de orez de lângă o autostradă aglomerată. Locația era plină de deşeuri şi parţial inundată după ploi. Câţiva stâlpi de bambus rămaşi în picioare şi un banner cu o fotografie a predicatorului au rămas singurele dovezi ale tragediei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Dugovics jpg
image
image
image
image
image
image
haine albe freepik jpg
soti eutanasie jpg
virgina 2 jpg
gustari masina jpg
prima casa jpg
litoral jpg
sinucidere constanta jpg
bacalaureat jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net