Petrecerea studen┼úilor s-a transformat ├«n orgie. Scene ┼čocante

9 noiembrie 2015
image
Stundeţii au mimat scene sexuale pe scena clubului Foto: mirror.co.uk

O petrecere la un club de studen┼úi s-a transformat ├«ntr-un adev─ârat show erotic. Participan┼úii au mimat acte sexuale pe scen─â, dup─â ce li s-a promis ┼čansa de a c├ó┼čtiga o excursie gratuit─â.

Mai mult, studen┼úii au fost ├«ncuraja┼úi de DJ, o fost─â vedet─â de reality-show, Lee Watson, s─â numeasc─â o femeie "C***─â". Incidentul a avut loc la Universitatea Hull, din estul Yorkshire, ├«n cadrul unei petreceri date de Uniunea Studen┼úilor. 

├Än cadrul petrecerii organizate la clubul Asylum, studen┼úiilor li s-a promis o excursie ├«n Croa┼úia, a┼ča cum se mai ├«nt├ómplase la alte astfel de evenimente. ├Äns─â ce a urmat a ┼čocat pe toat─â lumea. 

image
Scenele au ┼čocat pe cei prezen┼úi la petrecere

La ├«nceput, DJ-ul, Lee Watson, le-a dat b─âuturi gratis studen┼úilor, iar apoi le-a spus s─â se dezbrace pe scen─â. Apoi el a pus muzic─â ┼či le-a cerut participan┼úilor s─â formeze cupluri. C├ónd melodia se oprea, ei trebuia s─â r─âm├ón─â ├«ntr-o pozi┼úie sexual─â, conform mirror.co.uk. 

Unii martori au mai spus c─â Watson a avut un comportament misogin ┼či chiar a strigat: "Aplauda┼úi dac─â vre┼úi s─â v─â culca┼úi cu fata aia. Ea e dornic─â, forma┼úi o coad─â, eu sunt primul". 

Conform unui alt student aflat la petrecere, mul┼úi dintre cei care veniser─â acolo au fost nemul┼úumi┼úi de ceea ce s-a ├«nt├ómplat. Unii chiar au ├«ncercat s─â opreasc─â totul. 

Un reprezentant al universit─â┼úii a spus c─â se va face totul posibilul de acum ├«ncolo ca un astfel de eveniment s─â nu se mai repete. "Cei care au ├«ntre┼úinut atmosfera ├«n acea sear─â nu vor mai veni la petrecerile universit─â┼úii. Nici un membru al universit─â┼úii nu a fost sanc┼úionat". 

cub bianca dragusanu gabi badalau animat gif
anca turcasiu jpg
BeFunky collage (19) jpg
bobonete jpg
bianca dragusanu gabi badalau jpeg
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
cannes PNG
calendar ortodox 2021 21 mai constantin si elena icoana de mihai coman jpeg
elon musk met gala 2022
virus shutterstock 22366534 0 jpeg
ambulante londra jpeg
1 telefon png png