Placido Domingo: «Când am aflat că am Covid mi-am promis că, dacă voi scăpa cu viaţă, voi lupta să îmi reabilitez numele»

Ultima actualizare:
Placido Domingo, sfârșit de carieră tumultuos
Placido Domingo, sfârșit de carieră tumultuos

Tenorul spaniol Plácido Domingo, implicat într-un scandal de hărţuire sexuală, a declarat că nu a abuzat vreodată pe cineva, că nu îi mai este teamă de acuzaţiile aduse şi că va face tot posibilul să îşi reabiliteze numele.

Într-un interviu publicat de ziarul italian La Repubblica, citat de News.ro, Domingo - în vârstă de 79 de ani - a spus că acuzaţiile care i-au fost aduse i-au făcut mai mult rău decât coronavirusul pe care l-a contractat în primăvara acestui an.

„Nu am abuzat vreodată pe cineva”, a spus el. „M-am schimbat. Nu îmi mai este teamă. Când mi-am dat seama că am Covid, mi-am promis că, dacă scap cu viaţă, mă voi lupta să îmi reabilitez numele. Nu sunt Harvey Weinstein al operei”, a făcut el referire la fostul producător de film condamnat la 23 de ani de închisoare pentru viol şi agresiune sexuală.

Domingo a anunţat în luna martie, din Acapulco (Mexic), că a fost infectat cu noul coronavirus. El a fost spitalizat şi tratat. „Să îmi regăsesc vocea a fost un miracol. Au fost două sau trei luni în care nu am fost sigur că voi mai putea cânta”, a explicat el.

„Singurul lucru care mă nelinişteşte acum este să îmi părăsesc refugiul din Acapulco, de unde nu m-am mişcat de câteva luni; nu am petrecut vreodată atât de mult timp acasă cu soţia, fiul meu, fiica mea frumoasă şi cei doi copii mici ai mei”, a adăugat el, convins că izolarea a fost „un moment extraordinar, util, pentru a reflecta asupra vieţilor noastre, alegerilor noastre”.


    Placido Domingo, sfârșit de carieră tumultuosSursă foto: Gettyimages
Placido Domingo, sfârșit de carieră tumultuosSursă foto: Gettyimages

"Aceste învinuiri mi-au făcut mai mult rău decât virusul”"

El a mai spus: „Acum este timpul de a reveni la normal. Vieţile noastre s-au schimbat şi, aşa cum ştiţi, este şi mai dificil pentru mine din cauza acuzaţiilor care mi-au fost aduse în presă”. Anul trecut, în presa americană au apărut articole în care 20 de femei îl acuzau pe tenor de hărţuire sexuală. Aceste învinuiri, a recunoscut Domingo, „au destabilizat familia şi pe mine” şi „mi-au făcut mai mult rău decât virusul”. „Nu-mi rămâne decât să iau la cunoştinţă faptul că, pentru moment, nu voi putea să cânt în anumite părţi din lume, precum Statele Unite şi Spania, ţara mea. Şi, cu certitudine, nu din cauza unei alegeri a publicului, care îmi trimite constant mesaje de solidaritate. Dar ce să faci? Aşa este viaţa!”. În urma acuzaţiilor, Domingo a renunţat la funcţia de director al Operei din Los Angeles, iar toate reprezentaţiile pe care le avea programate au fost anulate.

Citește și:

Placido Domingo, depistat pozitiv cu coronavirus. Anunțul făcut de tenorul de 79 de ani

Tenorul Placido Domingo, operat de cancer la colon în SUA

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
foame furculita apetit shutterstock
image
image
image
image
image
image
alergii  jpg
protest INQUAM Photos  jpg
khamenei alegeri tw1 jpg
florentina jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
bucharest jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
edesia ro 202207 miedul bautura straveche din miere de albine 02 1024x684 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net