Politiciană britanică: „Gorilele atrăgătoare îmi fac hormonii să o ia razna”

Ultima actualizare:

    O politiciană din partidul Ukip a declarat că este atrasă sexual de gorileFoto: Getty
O politiciană din partidul Ukip a declarat că este atrasă sexual de gorileFoto: Getty

O politiciană britanică, membră a partidului Ukip, cel responsabil pentru decizia de a scoate Regatul Unit din Uniunea Europeană, a făcut o afirmație publică jignitoare la adresa persoanelor gay, dar s-a făcut ea însăși de râs.

Gisela Allen, care candidează pentru un post în Consiliul din Glasgow, a făcut publică o afirmație bizară atunci când a vorbit despre persoanele gay și despre faptul că ar trebui să facă din preferințele sexuale un secret.

„Credeți că eu umblu prin oraș și spun în gura mare că sunt atrasă sexual de gorile? Când merg la grădina zoologică și văd o gorilă, hormonii mei o iau razna pentru că mi se pare atrăgătoare”, a declarat Gisela Allen, potrivit Metro.co.uk.

„Nu sunt împotriva persoanelor gay, dar cum le poți numi o comunitate? Viața sexuală este o treabă personală. Nu vii să declari asta deschis.” Politiciana a încercat să explice că oamenii care sunt atrași de persoane de același sex ar trebui să păstreze asta pentru ei, așa cum și ea își păstrează atracția pentru gorile secretă (până acum...).

image
image
image
image
image
image
bani jpeg
image png
Frica de zbor jpg
image png
calendar ortodox 2021 7 decembrie sf filofteia de la arges icoana de sorin vintzeanu jpeg
kurt malpass facebook jpg
blocuri vechi 54026100 22374900 webp
image png