Polițiștii au arestat un porumbel! Vezi motivul ireal

Ultima actualizare:

    Porumbelul a fost prins în zona graniței dintre India și Pakistanfoto: descopera.ro
Porumbelul a fost prins în zona graniței dintre India și Pakistanfoto: descopera.ro

Polițiștii indieni au prins un porumbel, miercuri (27 mai) în apropierea graniței pakistaneze. Aceștia l-au „arestat” pe înaripat și l-au dus la secție pentru mai multe investigații.

Porumbelul prins purta un mesaj și un dispozitiv cu cabluri, despre care polițiștii cred că este un aparat de spionaj și au suspiciuni în legătură cu o posibilă lovitură de stat, potrivit mirror.co.uk.

Mesajul pe care îl purta pasărea conținea o adresă și un număr de telefon scrise în Urdu, limba națională a Pakistanului, iar numărul de telefon era, de asemenea, pakistanez.

Porumbelul a fost găsit în orașul indian Manwal, aflat la aproximativ patru kilometri distanță de granița cu Pakistan. Polițiștii au decis să îl păstreze în custodie pentru mai multe investigații.

Foarte rar se întâmplă ca o pasăre pakistaneză să fie găsită aici. Am prins câțiva spioni aici. Zona este sensibilă, având în vedere învecinarea cu Jammu, unde infiltrațiile sunt destul de comune”, a declarat unul dintre polițiști.

image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net