Poveste emoţionantă! O mamă moartă îşi veghează fiica printr-o aplicaţie specială

Ultima actualizare:

    Elizabeth nu a supraviețuit după ce i-a dat naștere fiicei eiFoto: Arhiva personală
Elizabeth nu a supraviețuit după ce i-a dat naștere fiicei eiFoto: Arhiva personală

O mamă care și-a sacrificat propria viață pentru a da naștere copilului ei trăiește prin tableta educațională a acestuia. Femeia și-a înregistrat vocea pentru a fi folosită în educația copilului ei, chiar și după decesul acesteia.

Elizabeth Joice a fost diagnosticată cu cancer, însă a refuzat operația în schimbul supraviețuirii copilului ei, pe atunci nenăscut. Fiica ei, Lily, s-a născut prematur, la numai 34 de săptămâni de sarcină, prin cezariană. Potrivit mirror.co.uk, șapte săptămâni mai târziu, Elizabeth a pierdut lupta cu cancerul.

Imediat după naștere, Elizabeth a fost supusă unor analize prin Rezonanță Magnetică Nucleară (RMN), descoperind că dezvoltase mai multe tumori pe plămâni, inimă și în interiorul abodemnului. În acel moment, decesul era un lucru sigur.

După aflarea veștii, Elizabeth și soțul ei, Max, au petrecut ultima noapte împreună plângând și încercând să rememoreze toate momentele frumoase împreună.

Cei doi soți și-au luat rămas bun când au aflat ca Elizabeth nu va supraviețui
Cei doi soți și-au luat rămas bun când au aflat ca Elizabeth nu va supraviețui

A fost ca într-un film. Am stat și am plâns. Am încercat să spunem povești și să vorbim despre toate lucrurile minunate care ni s-au întâmplat”, a spus Max.

Regizorul Christopher Henze a inclus povestea lui Elizabeth în documentarul despre sarcină numit „40 de săptămâni”, înregistrând aproximativ 60 de ore de imagini video cu aceasta. Aceste înregistrări au fost ulterior folosite pentru crearea unei aplicații educaționale pentru Lily, acum în vârstă de un an și patru luni.

Aplicația o ajută pe fetiță să recunoască diferite alimente iar imaginile cu mama ei o ajută să învețe să numere. De asemenea, Elizabeth a creat un cântecel despre curățenie după ce a vărsat, accidental, un borcan de sos de roșii.

Mai mult, regizorul a păstrat înregistrări în care Elizabeth îi vorbește fiicei ei despre bucuria de a o fi născut: „Indiferent ce se va întâmpla cu mine, nu am nici o îndoială că merită să trec prin acest lucru pentru a te aduce pe lume”, spune Elizabeth în înregistrări.

Totuși, toate aceste înregistrări îi vor fi descoperite treptat lui Lily, pentru ca aceasta să fie destul de matură pentru a înțelege și accepta povestea mamei ei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net