Poveste incredibilă! 20 de ani de haos după ce a câștigat la poker

E clar: banii nu aduc fericirea! Lisa Walker, de 48 de ani, a povestit coșmarul prin care a trecut după ce a câștigat 150.000 $ în februarie 2001, la un cazinou din Las Vegas. Femeia a devenit dependentă de jocuri de noroc, a pierdut toți banii, a rămas pe drumuri și a fost cât pe ce să își pună capăt zilelor.

Petrecea zile întregi în cazinouri și pierdea toți banii - foto Shutterstock
Petrecea zile întregi în cazinouri și pierdea toți banii - foto Shutterstock

Lisa Walker a început să joace poker după ce l-a văzut pe tatăl ei jucând cărți pe bani cu bunicul ei, pe 50 de penny. A învățat repede și la 18 ani, când a avut voie să intre în cazinouri, a scăpat complet lucrurile de sub control.

A câștigat 150.000 $ în 2001

În februarie 2001, când avea 29 de ani a câștigat 150.000 $ la cazinoul Rendezvous. ”A fost cea mai urâtă zi din viața mea, chiar dacă atunci țipam de bucurie, lumea mă felicita iar patronul cazinoului a venit la mine să îmi spună că îmi va da banii după ce va verifica pe camere dacă nu am trișat”, a povestit Lisa pentru The Sun. Însă în loc să păstreze banii, a început să joace câte 750 de dolari pe zi și să stea în cazinouri câte 8-10 ore. Britanica originară din Essex a revenit în Marea Britanie și și-a continuat obiceiul recunoscând: ”dacă aș fi câștigat un milion $, l-aș fi făcut praf a doua sau a treia zi pentru că voiam adrenalină”.

A pierdut 800.000 $ în 20 de ani

Ea a pierdut la jocuri peste 800.000 de dolari de-a lungul a 20 de ani, s-a înglodat în datorii, a pierdut casa în care stătea și doi bărbați au părăsit-o. În 2018, s-a măritat cu actualul soț Gary care devenise un înger protector pentru cei doi copii ai ei. ”Am vrut să facem nunta în Las Vegas și după ce Gary a adormit, am plecat de la hotel și am jucat poker la mașini până la 6.00 dimineața în ziua dinaintea nunții. Atunci am realizat cât de gravă e dependența”, a povestit Lisa care a amintit că a vrut de nenumărate ori să își pună capăt zilelor.

I-a transmis dependența și fiului ei

Ea este disperată pentru că i-a transmis dependența și fiului ei Danny, cu care bântuia prin cazinouri în speranța că va da lovitura din nou. În septembrie 2021, Lisa Walker s-a internat la un azil și a cerut ajutor din partea psihiatrilor recunoscând că nu se poate lecui singură de această dependență. Ea a spus că soțul ei o iubește enorm, dar că îi ascunde cardurile, mașina și casa în care stau sunt pe numele lui și a anunțat toate cazinourile și sălile de jocuri de pe o rază de 100 km din jurul casei să nu o primească.

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News! 

image
image
image
image
image
image
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net