Povestea incredibilă a femeii care a fost lovită de noroc. A câștigat de două ori la Loto, la doar câteva săptămâni distanță

O femeie a câștigat un premiu de 1 milion de dolari la loto pentru a doua oară în 10 săptămâni. Loteria de stat din Massachusetts a dezvăluit că Christine Wilson a fost norocoasa posesoare a biletului care a câștigat de două ori premiul cel mare.

Christine Wilson a câștigat de două ori la loterie FOTO: Massachusetts State Lottery
Christine Wilson a câștigat de două ori la loterie FOTO: Massachusetts State Lottery

Doamna Wilson, din Attleborough, Massachusetts, a câștigat cel mai recent premiu jucând la jocul cu bilete instant "100X Cash" de 10 dolari, scrie Skynews.

În luna februarie, ea a revendicat primul premiu de 1 milion de dolari (796.000 de lire sterline) la jocul instant "Lifetime Millions" de 50 de dolari (40 de lire sterline).

În ambele ocazii, ea a ales să primească premiul sub forma unei plăți unice de 650.000 de dolari (518.000 de lire sterline).

În ce a decis să investească primul câștig

Când a câștigat primul premiu, doamna Wilson a declarat că intenționa să folosească o parte din câștiguri pentru a-și cumpăra o mașină nouă.

Ea plănuiește să pună acest ultim câștig în economii.

Dna Wilson și-a cumpărat cel mai recent bilet de la Family Food Mart din orașul american Mansfield, iar magazinul va primi un bonus de 10.000 de dolari (7.900 de lire sterline) pentru vânzarea biletului, potrivit Loteriei de stat din Massachusetts.

Ea și-a cumpărat primul bilet câștigător de 1 milion de dolari de la Dubs's Discount Liquors din același oraș.

Povestea bolnavului de cancer care a câștigat premiul cel mare la loterie

Un imigrant din Laos, Cheng Charlie Saephan, în vârstă de 46 de ani, din Portland, a devenit câștigătorul jackpot-ului istoric la loteria americană Powerball, în valoare de 1,3 miliarde de dolari.

Cheng, care luptă cu cancerul de opt ani, a declarat că intenționează să împartă premiul în mod egal cu soția sa, Duanpen Saephan, în vârstă de 37 de ani, și cu un prieten care a contribuit cu 100 de dolari pentru a cumpăra biletele cu ei.

Suma forfetară pe care o primește Cheng este de 422 de milioane de dolari, după ce sunt deduse toate taxele. „Sunt recunoscător pentru acest câștig și pentru binecuvântările pe care le-am primit”, a declarat el la o conferință de presă organizată de Loteria Oregon, adăugând că acest câștig va schimba radical viața sa.

Cheng planifică să folosească banii pentru a-și asigura viitorul familiei și pentru a-și trata cancerul, căutând un medic de încredere.

În calitate de pacient cu cancer, Cheng a mărturisit că s-a întrebat cum va reuși să gestioneze o sumă atât de mare și cât timp îi mai rămâne de trăit.

După ce a cumpărat biletele împreună cu Laiza Chao, în vârstă de 55 de ani, din Milwaukie, Chao i-a trimis o fotografie lui Saephan și i-a spus că sunt miliardari, într-o glumă. Cu toate acestea, a doua zi, gluma s-a transformat în realitate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net