Prăbușirea macaralei la Mecca, vina familiei lui Osama bin Laden

image
Familia lui Osama bin Laden se ocupa de extinderea Marii Moschei de la MeccaFoto: AP

Autorit─â╚Ťile saudite au anun╚Ťat c─â tragedia produs─â la Mecca, vineri (10 septembrie) ar fi par╚Ťial din vina familiei lui Osama bin Laden, deoarece gigantul saudit Binladi Group apar╚Ťine acesteia. Pr─âbu╚Öirea macaralei pe Marea Moschee de la Mecca s-a soldat cu 107 victime.

Potrivit unei comisii de investiga╚Ťie, compania nu a respectat normele de siguran╚Ť─â, potrivit Medifax. Directorii companiei au primit inderdic╚Ťie de a p─âr─âsi ╚Ťara p├ón─â se finalizeaz─â investiga╚Ťia ├«n acest caz ╚Öi a fost exclus─â de la noi contracte publice. Firma de construc╚Ťii apar╚Ťine familiei fostului lider al re╚Ťelei teroriste Al-Qaida, Osama bin Laden.

Momentul prăbușirii macaralei a fost surprins de camerele de luat vederi

Compania a fost fondat─â chiar de tat─âl lui ben Laden ├«n urm─â cu 80 de ani , iar acum este condus─â de fratele fostului lider terorist, Bakr, Binladen Group lucreaz─â de patru ani la extinderea Marii Moschei de la Mecca, pentru a putea g─âzdui mai mul╚Ťi pelerini.

Accidentul s-a produs vineri seară (10 septembrie), în timpul unei furtuni. O macara s-a dezechilibrat, cel mai probabil, din cauza unei rafale puternice de vânt și s-a prăbușit pe partea estică a acoperișului Marii Moschei, care era plină în momentul producerii tragediei. 

3 alina ceusan 2 jpg
C─âlin Hagima ┼či Roxana Neme┼č sunt foarte ferici┼úi ├«mpreun─â jpeg
front brad pitt gettyimages copy jpeg
6 victor ponta si daciana sarbu avere jpg jpeg
Cabral si Adela Popescu   Sunt celebru, scoate ma de aici (2) jpg
vl─âdu╚Ťa lup─âu png
anca serea fiica jpg
293172253 1378552842655773 4982117340242158991 n jpg
image
image
image
image
tragedie cobadin jpg
donald trump jpeg
image png
China Taiwan ┼či SUA adversari FOTO SHUTTERSTOCK
foto1 profimedia 0335766210 jpeg
paianjen jpg jpeg