Premierul Boris Johnson intenționa să se injecteze cu noul coronavirus în direct la TV

Ultima actualizare:

    Boris Johnson a vrut în 2020 să se vaccineze în direct cu COVID-19 pentru a demonstra că „nu este așa de grav”Foto: Profimedia
Boris Johnson a vrut în 2020 să se vaccineze în direct cu COVID-19 pentru a demonstra că „nu este așa de grav”Foto: Profimedia

Premierul britanic Boris Johnson s-a gândit, la începutul anului 2020, să se injecteze cu noul coronavirus în direct la TV pentru a demonstra lumii că acesta nu prezintă niciun pericol, a declarat fostul său consilier, Dominic Cummings.

„Prim-ministrul a considerat aceasta (pandemia de coronavirus) doar o simplă poveste de speriat copiii”, a declarat Cummings, care a descris atitudinea premierului britanic referitoare la pandemia de COVID pe principiul „nu vă faceți griji, o să-l aduc pe Chris Whitty (principalul consilier guvernamental pe probleme medicale) și o să-l pun să mă injecteze live la TV cu coronavirus”, informează Reuters.

Boris Johnson a vrut să se injecteze în 2020 cu COVID-19

„Exact când populația a avut mai mare nevoie de noi, guvernul a dat greș”, a declarat Cummings în fața parlamentarilor britanici. Deși nu și-a urmat planul, Boris Johnson s-a îmbolnăvit, în cele din urmă, de COVID-19. Premierul britanic a fost internat de urgență în spital în aprilie 2020 și a petrecut trei nopți la secția de terapie intensivă a spitalului, după ce starea sa se înrăutățise.

În luna martie, Boris Johnson s-a vaccinat anti-COVID cu serul de la Astrazeneca și le-a cerut britanicilor să se vaccinzeze pentru că este „cel mai bun lucru pentru voi, familia voastră şi toţi ceilalţi”.

image
image
image
image
image
image
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net