Premierul britanic Boris Johnson este infectat cu COVID-19. Mesajul integral al politicianului

Ultima actualizare:

    Boris Johnson, testat pozitiv cu COVID-19Foto EPA
Boris Johnson, testat pozitiv cu COVID-19Foto EPA

Premierul britanic, Boris Johnson, în vârstă de 55 de ani, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, relatează The Associated Press. Johnson a făcut anunțul prin intermediul unui scurt mesaj pe care l-a scris personal pe pagina de Twitter.

Biroul lui Boris Johnson a anunțat că șeful Guvernului a fost testat pozitiv după ce a prezentat o serie de simptome ușoare. Din fericire, starea lui de sănătate este una bună, iar el se va autoizola în reședința de pe Downing Street, de unde va continua să conducă lupta contra pandemiei care a îngrozit mapamondul, potrivit comunicatului emis oficial. 

lexander Boris de Pfeffel Johnson are 55 de ani si este un politician și jurnalist britanic, membru al Partidului Conservator. Începând cu luna mai 2015 este membru al Parlamentului pentru circumscripția Uxbridge și South Ruislip. Din 2008 până în 2016 a fost primarul Londrei. A fost unul dintre liderii campaniei favorabile ieșirii Marii Britanii din Uniunea Europeană. Din 24 iulie 2019 este prim ministrul Regatului Unit.

Prințul Charles, testat pozitiv pentru coronavirus 

Prințul Charles a fost testat pozitiv cu coronavirus, așa cum au declarat purtătorii de cuvând ai familiei regale. Prezintă forme ușoare ale virusului. Prințul Charles a fost depistat pozitiv la testul Covid-19, în urma unui control medical și a unei analize amănunțite făcută de medici. Ducesa de Cornwall a fost testată și ea, însă în cazul ei, rezultatul a fost unul negativ. 

În conformitate cu sfaturile guvernamentale şi medicale, Prinţul şi Ducesa se autoizolează acum în Scoţia. Testele au fost efectuate de NHS în Aberdeenshire, unde au fost îndeplinite toate criteriile necesare testării și a expertizelor medicale.

Over the last 24 hours I have developed mild symptoms and tested positive for coronavirus. Bilanț coronavirus Marea Britanie Bilanţul pandemiei noului coronavirus în Regatul Unit a crescut la 463 de morţi, a anunţat Guvernul lui Boris Johnson. Numărul celor contaminați a crescut la 9.529.I am now self-isolating, but I will continue to lead the government’s response via video-conference as we fight this virus.Together we will beat this. #StayHomeSaveLives pic.twitter.com/9Te6aFP0Ri — Boris Johnson #StayHomeSaveLives (@BorisJohnson) March 27, 2020

Over the last 24 hours I have developed mild symptoms and tested positive for coronavirus.

Bilanț coronavirus Marea Britanie

Bilanţul pandemiei noului coronavirus în Regatul Unit a crescut la 463 de morţi, a anunţat Guvernul lui Boris Johnson. Numărul celor contaminați a crescut la 9.529.

I am now self-isolating, but I will continue to lead the government’s response via video-conference as we fight this virus.

Together we will beat this. #StayHomeSaveLives pic.twitter.com/9Te6aFP0Ri

— Boris Johnson #StayHomeSaveLives (@BorisJohnson) March 27, 2020

image
image
image
image
image
image
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net