Președintele filipinez Rodrigo Duterte a sărutat o tânără la o conferinţă VIDEO

Ultima actualizare:

    Preşedintele Rodrigo Duterte i-a spus tinerei să-l sărutecaptură Youtube
Preşedintele Rodrigo Duterte i-a spus tinerei să-l sărutecaptură Youtube

Face ce face şi este iar în centrul atenţiei! Președintele filipinez Rodrigo Duterte e recunoscut pentru afirmaţiile nepotrivite pe care le face pe diverse teme, mai mult sau mai puţin sensibile, iar la ultima conferinţă a “şocat” audienţa după ce a sărutat o tânără din public.

Momentul s-a petrecut în Coreea de Sud, unde Rodrigo Duterte (73 de ani) efectua o vizită oficială. El ţinea un discurs transmis în direct la televiziune şi la un moment dat a invitat două femei să urce pe scenă pentru a le oferi gratuit o carte.


    Preşedintele şi tânăra s-au sărutat sub privirile uimite ale jurnaliştilorcaptură Youtube
Preşedintele şi tânăra s-au sărutat sub privirile uimite ale jurnaliştilorcaptură Youtube

Preşedintele filipinez a cerut în schimbul cărţii un sărut. Dacă pe una dintre femei a pupat-o pe obraz, pe cea de-a doua a sărutat-o pe gură. Filmuleţul s-a viralizat rapid pe Internet, iar Duterte a fost aspru critat, internauţii considerând momentul “deplasat” şi “dezgustător”.

Culmea este că femeia sărutată este măritată cu un sud-coreean şi are doi copii. Înainte să o sărute, Duterte a întrebat-o dacă e măritată şi dacă soţul ei este prin preajmă. Totodată, el i-a spus că soţul va înţelege că este vorba doar despre o glumă, scrie The Guardian.

Preşedintele din Filipine se laudă că a omorât oameni

În decembrie 2016, Duterte a făcut , în cadrul unei conferinţe de presă, câteva afirmaţii şocante. Preşedintele a dezvăluit că, pe vremea când era primar al oraşului Davao, a omorât personal presupuşi infractori. Duterte a condus oraşul Davao două decenii, lăudându-se cu reducerea infracţionalităţii şi cu susţinerea execuţiilor extrajudiciare.

"În Davao, eu omoram personal infractori doar pentru a le arăta poliţiştilor că, dacă eu puteam face acest lucru, de ce nu ar fi putut şi ei", a povestit Dutarte.

"Mergeam cu o motocicletă pe străzile din Davao, patrulam pe străzi, căutând probleme. Aşteptam o confruntare pentru a putea omorî pe cineva", a subliniat Duterte.

Duterte a lansat un război contra traficanţilor de droguri

Aproape 6.000 de persoane au fost omorâte de poliţie în Filipine după ce Duterte a lansat un război contra traficanţilor de droguri, după ce a devenit preşedinte, în iunie 2016. La un moment dat, Duterte şi-a atras critici dure după ce a declarat: "Hitler a masacrat trei milioane de evrei... Există trei milioane de persoane dependente de droguri. Sunt fericit să le pot masacra".

Clipul cu Dutarte s-a viralizat rapid

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
politia pixabay jpg
washington monument 1628558 1280 jpg
inecat jpg
CAROL I, LASCAR CATARGIU jpg
cei mai profitabili pomi fructiferi jpeg
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net