Prima imagine cu Salah Abdeslam în pușcărie! Este un deținut exemplar

Ultima actualizare:
Aceasta este prima imagine cu Salah Abdeslam în arest
Aceasta este prima imagine cu Salah Abdeslam în arest

Prima imagine cu Salah Abdeslam (26 de ani), suspect de implicare în atacurile teroriste de la Paris, a fost făcută publică de presa internațională. Presupusul terorist are o înfățișare diferită de când a fost arestat. I-a crescut barba și este vizibil extenuat. Potrivit oamenilor legii, Abdeslam este un prizonier model.

Autoritățile belgiane au confirmat că doi bărbați au fost arestați, ambii fiind suspecți că au fost implicați în atacurile teroriste de la Bruxelles, din 22 martie iar alți trei, reținuți pentru atentatele de la Paris, care au avut loc pe 13 noiembrie 2015.


    Aceasta este prima imagine cu Salah Abdeslam în arestFoto: Nieuwsblad/metro.co.uk
Aceasta este prima imagine cu Salah Abdeslam în arestFoto: Nieuwsblad/metro.co.uk

Salah Abdeslam este acuzat de terorism. El ar fi avut un rol cheie în organizarea atacurilor din Franța, care s-au soldat cu moartea a 130 de oameni. A fost dat în urmărire generală timp de patru luni, fiind capturat în Belgia, pe 18 martie. Jurnaliștii belgieni de la Nieuwsbad l-au numit un „exemplu pentru alți deținuți”, potrivit metro.co.uk.

Mohammed Abrini, acuzat că ar fi fost complicele lui Abdeslam și că l-ar fi ajutat să fugă, a fost arestat săptămâna trecută, tot în Belgia. 

Cel mai căutat terorist al planetei a fost prins în urma unei operațiuni la Bruxelles, în cartierul Molenbeek, pe 18 martie. Francezul de origine marocană Salah Abdeslam era căutat de 126 de zile, după ce a fost numit suspect principal în urma atentatelor de la Paris. 

La nici o săptămână de la capturarea lui Salah Abdeslam, în Bruxelles, trei explozii devastatoare au avut loc la aeroport şi la metrou, în apropiere de sedii ale instituţiilor comunitare, şi au făcut 32 de morți și 230 de răniți.

Salah Abdeslam, cel considerat „creierul” atacurilor de la Paris, ar fi trebuit să participe şi la masacrul din capitala Belgiei, potrivit unor surse din poliţia belgiană.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net