Primarul unui oraș din Mexic, ucis în plină stradă după preluarea mandatului


    Primarul Alejandro Aparicio a fost ucis cu focuri de armă în plină stradă foto: Facebook
Primarul Alejandro Aparicio a fost ucis cu focuri de armă în plină stradă foto: Facebook

Început de an sângeros în Mexic, unde primarul unui oraș din statul Ooxaca a fost ucis cu focuri de armă la numai două ore după ce preluase mandatul, în prima zi din 2019.

Primarul unui oraș din statul mexican Oaxaca a fost ucis la mai puțin de două ore după preluarea mandatului, a declarat biroul procurorului general al statului, transmite CNN, citat de Hotnews.

Alejandro Aparicio tocmai preluase marți funcția de primar al orașului Tlaxiaco, Oaxaca, și se afla în drum spre o întâlnire la primărie împreună cu unii dintre colegii săi atunci când un bărbat a deschis focul asupra celor trei, a transmis biroul procurorului general.

Aparicio a fost transportat de urgență la un spital local, împreună cu alte trei persoane rănite. Din păcate, pentru edilul orașului Tlaxiaco a fost prea târziu, acesta fiind declarat mort în urma hemoragiei cauzate de perforarea plămânului drept.

Un alt oficial local care a fost rănit în timpul atacului a decedat miercuri dimineața, iar medicii făceau încă eforturi miercuri pentru tratarea celorlalte două persoane transportate la spital .

zodia care consuma alcool jpg
cub Ramona Olaru și Cătălin Cazacu Natalia Mateuț și DJ Mahony png
cub lensa animat gif
cub andrele png
andreea marin
horoscop jpg
cub Andreea Perju png
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
cub niculae bădălău png
cub lensa animat gif
cub camelia șucu (1) png
baza urs profimedia jpg
Hubert și June au fost înmormântați împreună jpg
masina de spalat jpg