Primele națiuni care au intrat în 2021. Cum au arătat focurile de artificii în Australia

Ultima actualizare:

    Foto EPA-EFE
Foto EPA-EFE

Printre primele națiuni care au intrat în 2021 au fost Australia și Noua Zeelandă. Focurile de artificii au luminat atât cerul din Sydney, cât și pe cel din Auckland. Anul acesta, din cauza pandemiei de COVID-19, în Australia spectacolul pirotehnic a fost redus la doar câteva minute.

Artificiile au fost lansate de pe clădiri şi ambarcaţiuni aflate în portul din metropola de pe coasta de est a Australiei. Anul acesta, din cauza pandemiei de COVID-19, spectacolul pirotehnic a fost mult mai scurt față de anii anteriori. În plus, parcurile și plajele din apropierea portului din Sydney au fost închise pentru ca oamenii să nu se adune acolo. Iar în oraș, unde există mai multe focare de coronavirus, se intră doar cu un permis special.


    Foto EPA-EFE
Foto EPA-EFE

În 2021 sunt deja şi locuitorii din Noua Zeelandă. Artificiile au fost lansate de pe Sky Tower din Auckland, cel mai înalt zgârie-nori din emisfera sudică. Primii pământeni care au intrat în noul an au fost, însă, locuitorii din Kiribati și Samoa din Pacific. Rând pe rând vor trece în noul an și ţările Asiei de Est - din Japonia, China şi cele două Corei, până în Filipine, Thailanda şi Maldive. Urmează Asia Centrală şi Orientul Mijlociu.


    Foto EPA-EFE
Foto EPA-EFE

Primele ţări europene care vor întâmpina 2021 sunt Rusia, ţările din Caucaz, apoi vine rândul nostru şi al vecinilor din Balcani, dar şi mare parte din continentul african. Ultimii vor intra în Noul An cei din Hawaii, Tahiti şi Samoa Americană. Ei vor intra în 2021 abia maine la ora 13.00, ora României.

Din cauza pandemiei de COVID-19, multe state au anulat petrecerile de stradă și focurile de artificii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net