Primul restaurant pentru nudişti din Paris se închide din lipsă de clienţi. Ultima cină, servită la 16 februarie

Ultima actualizare:

    Restaurantul exclusivist a fucnţionat timp de 15 luni, la 16 februarie se serveşte ultima masăfoto: Profimedia
Restaurantul exclusivist a fucnţionat timp de 15 luni, la 16 februarie se serveşte ultima masăfoto: Profimedia

O’Naturel, primul restaurant exclusiv pentru nudişti deschis în Paris îşi închide porţile. Motivul: lipsa clienţilor. La exact 15 luni de la deschiderea cu surle şi trâmbiţe, localul exclusivist a ajuns în incapacitatea de a-şi mai plăti angajaţii şi de a achita chiria. La 16 februarie va fi servită ultima cină, dar nimeni nu se înghesuie să îşi facă rezervări. Patronii Mike şi Stephane Saada au anunţat că îşi închid afacerea pentru că mulţi nudişti parizieni au renunţat la statutul de membru O’Naturel.

Când s-a deschis nu mai făceau faţă comenzilor şi rezervărilor. Acum, primul restaurant pentru nudişti din capitala Franţei îşi închide oficial porţile. Ultima cină va fi servită la 16 februarie, iar meniul este de fiţă, pentrun că include vinuri de colecţie, fructe de mare, trufe şi foie gras. Mike şi Stephane Saada, patronii localului spun că în primele luni de la deschiderea restaurantului abia făceau faţă rezervărilor, însă odată cu trecerea timpului, din ce în ce mai puţini clienţi le-au mai trecut pragul. Aşa că la exact 15 luni de la deschidere, O’Naturel anunţă oficial că se închide. Gemenii de 42 de ani, Mike şi Stephane Saada au explicat că au lansat afacerea din pasiunea lor pentru nudism. Au crezut că vor fi susţinuţi de comunitatea de nudişti din lumea bună pariziană, dar s-au înşelat. Deşi la început, mii de nudişti din întreaga Franţă şi chiar de pe ste hotare au venit la Paris special pentru a mânca la O’Naturel, începând cu ultima jumătate a anului 2018 afacerea s-a dus de râpă.

Citeşte şi:

La restaurantul ăsta toată lumea mănâncă în pielea goală

Au petrecut singuri la nunta în pielea goală

Printre regulile de funcţionare a restaurantului menţionăm faptul că toţi clienţii intrau îmbrăcaţi, se dezbrăcau în vestiare speciale unde puteau face şi duş, se încălţau în papuci de casă pufoşi şi apoi intrau în sala de mese unde erau serviţi de ospătari în fundul gol. După ce mâncau şi socializau în costumele lui Adam şi al Evei, clienţii plecau la fel de discret cum veniseră achitând sume cuprinse între 350 şi 500 de euro. „Cu regret în suflet anunţăm închiderea definitivă a restaurantului O’Naturel. Ultima cină va fi servită la 16 februarie. Îi aşteptăm cu drag pe clienţii noştri alături de care am petrecut atâtea momente minunate în cele 15 luni de existenţă. Am avut parte de nişte momente cu adevărat excepţionale”, au scris pe site-ul restaurantului cei doi patroni. Unul dintre motivele care au dus la colapsul afacerii a fost şi seria de proteste a vestelor verzi care a paralizat capitala franceză şi a dus la sapă de lemn turismul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net