Prințesa Charlotte a reușit ce niciun alt membru al Familiei Regale nu a putut


    Prințesa Charlotte a devenit cel mai plăcut membru al Familiei Regale din Marea BritanieFoto: Getty
Prințesa Charlotte a devenit cel mai plăcut membru al Familiei Regale din Marea BritanieFoto: Getty

Kate Middleton (34 de ani) este cel mai popular membru al Familiei Regale Britanice, dar acest titlu neoficial este amenințat chiar de fiica sa. Mezina Charlotte are doar un an și patru luni, dar deja a reușit ceva ce nicio altă rudă dintre ale ei nu a putut până acum.

Unul dintre lucrurile care pot fi spuse despre suveranii Marii Britanii este că nu duc lipsă de bani. Cu toate acestea, venirea pe lume a lui Charlotte le-a mărit serios averea. Casa Regală a construit un adevărat imperiu din vânzarea unor obiecte asociate diverselor evenimente din viața membrilor familiei. Așa se face că ocazia nașterii lui Charlotte, din mai 2015, a dus la scoaterea pe piață a unei colecții de vase din porțelan.

Setul s-a vândut până la ultimul exemplar, atât online, cât și în magazinul dedicat, iar acest lucru s-a tradus în dublarea vânzărilor pe Internet și o creștere cu 11,2 % a celor din magazinul fizic și un total de un million de lire sterline, notează cei de la Vanity Fair. Simpatia de care se bucură Familia Regală a cunoscut un trend ascendent încă de la nașterea Prințului George, din iulie 2013. Englezii au așteptat de atunci cu sufletul la gură ca ducii de Cambridge să-și mărească familia și cu o fetiță, iar când s-a întâmplat acest lucru, au căpătat și mai mult drag de tot ceea ce înseamnă suveranii Marii Britanii.

gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
cub andreea antonescu png
horoscop zilnic gemeni jpeg
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
rebeca pascu jpg
Chefi la cutite 4 Foto Antena 1 JPG
trenul regal jpg
Brasov 1 jpg
Bloc aida szilagyi FOTO renasterea banateana
Turist FOTO salvamont Bușteni jpg
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 29 noiembrie sfantul mucenic paramon png
Regina Elisabeta a II a jpg
gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
foto1 original reuniunea liderilor 28 noiembrie 2022 016 jpg
foto 9  pisanii (facebook) jpg
trenul regal jpg