Prinţesa Charlotte, botezată într-o ceremonie privată. Motivul pentru care Prinţul Harry nu a fost prezent FOTO

image
Prinţul George şi Prinţesa Charlotte, în prima imagini împreună

Sărbătoare în Marea Britanie. Prinţesa Charlotte, a patra în ordinea succesiunii la tronul britanic, este botezată duminică (5 iulie). Micuţa va fi creştinată de arhiepiscopul de Canterbury, James Welby, în cadrul unei ceremonii private la biserica St. Mary Magdalene din Sandringham, Norfolk, unde se află una dintre reşedinţele Prinţului William.

Susţinătorii familiei regale britanice s-au adunat în număr mare în faţa bisericii St. Mary Magdalene, unde are loc botezul Prinţesei Charlotte, născute pe 2 mai.  Kate Middleton a ales o ţinută Alexander McQueen, complet albă. 

image
Familia regală, în timp ce intra în biserică cu micuţa CharlotteFoto: Twitter

Prinţul George le-a dat ceva bătăi de cap părinţilor: el a refuzat să intre în biserică, dar tatăl lui l-a convins să meargă cu ei la ceremonie. El a purtat o cămăşută albă şi o pereche de pantaloni scurţi roşii. 

image
Familia regală, în timp ce intra în biserică cu micuţa Charlotte

La ceremonie vor participa Regina Elisabeta, în vârstă de 89 de ani, și soțul său, prințul Philip, de 94 de ani, dar și bunicul patern, prințul Charles, și soția sa, Camilla. Printre invitați figurează și bunicii din partea mamei, Carole și Michael Middleton, precum și fratele și sora lui Kate, Pippa și James.

image
Prinţul George, la botezul sorei sale

Prinţul Harry este marele absent al zilei: el nu poate fi prezent la botez, pentru că se află într-o călătorie de trei luni în Africa, pentru muncă de caritate. Pentru că toate întâlnirile au fost programete înainte de stabilirea botezului, el nu a putut schimba nimic. 

Naşii micuţei Charlotte, care va fi botezată cu apă din râul Iordan, sunt Sophie Carter, una dintre cele mai bune prietene ale lui Kate Middleton, James Maede, un prieten foarte vechi al lui William, Adam Middleton, văr al lui Kate, Laura Fellowes, nepoata Prinţesei Diana şi verişoara luI William şi Thomas van Straubenzee, cel mai bun prieten al lui William, conform mirror.co.uk.

Biserica aleasă, St Mary Magdelene, are o însemnătate specială pentru William: aici a fost botezată mama lui, Diana, în 1961.  De asemenea, aici familia regală petrece Crăciunul în fiecare an.

Fotograful de modă Mario Testino, care a fost fotograful preferat al prințesei Diana și a imortalizat logodna prințului William cu Kate Middleton, a fost ales pentru a imortaliza momentul. 

colaj loredana groza jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Athos Salome jpg
florin zalomir
cub cristian arsinel png
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
foto 1 bec economic jpg
sotie Arsinel jpg
Mahdavikia jpg
carabineri jpg
image
image
image
image
colaj mormant elisabeta a II-a
florin zalomir
calendar ortodox 2021 04 octombrie sfantul mucenic ierotei episcopul atenei png
gaze Sursă foto: Profimedia
index webp
foto 1 bec economic jpg