Prințesa Norvegiei se mărită cu șamanul Durek Verrett: "Mă simt binecuvântată"

Ultima actualizare:

    Märtha Louise a Norvegiei a dezvăluit că se iubește cu șamanul în maiFoto: Instagram
Märtha Louise a Norvegiei a dezvăluit că se iubește cu șamanul în maiFoto: Instagram

Prințesa Norvegiei se mărită cu șamanul Durek Verrett. Se aud de pe acum clopotele de nuntă!

Prințesa Märtha Louise a Norvegiei (49 de ani) va fi cerută în căsătorie de Crăciun de șamanul american Durek Verrett (45 de ani). Cei doi și-au recunoscut public iubirea în luna mai 2019 și, recent, șamanul a povestit pentru ”Vanity Fair” că a confecționat personal verighetele de nuntă.

Prințesa este a patra în linia succesiunii la tron după fratele ei mai tânăr Haakon și cei doi copii ai acestuia, după ce Parlamentul norvegian a schimbat în 1990 o lege prin care întâiul născut de sex masculin are prioritate la tronul Norvegiei. Märtha Louise a fost măritată cu scriitorul Ari Behn (născut în 1972 – decedat în 2019) între 2002 și 2017 și are trei copii cu acesta: Maud Angelica (17 ani), Meah Isadora (15 ani) și Emma Tallulah (12 ani). Prințesa Martha Louise a Norvegiei, fiica regelui Harald și a reginei Sonja, a divorțat de soțul său, cu care a fost căsătorită timp de 15 ani, în anul 2017.

Gestul făcut de iubitul şaman al Prinţesei Martha Louise, la o zi după ce fostul ei soţ s-a sinucis. A fost aspru criticat

Bombă! Kevin Spacey i-a pus mâna pe penis unui prinţ

Și-a găsit sufletul pereche

Prințesa norvegiană susține că și-a găsit sufletul-pereche în persoana șamanului. Iubitul prințesei se consideră un ghid spiritual și un adevărat vindecător. Mai mult decât atât, bărbatul susține că poate opri procesul îmbătrânirii prin accesarea atomilor din interiorul corpului uman. Șamanul este bun prieten cu actrița Gwyneth Paltrow și nu de puține ori a vorbit public despre puterea sa de a înlătura energia negative. Prințesa Martha Louise este pasionată de spiritualitate și de meditație, iar anul trecut a călătorit în India, alături de un grup de prieteni, pentru a căuta și găsi iluminarea spirituală.

”Mă simt fericită și binecuvântată pentru faptul că este iubitul meu. Pentru toți cei care simțiți nevoia să mă criticați, vă rog să vă abțineți pentru că nu sunteți îndreptățiți să alegeți pentru mine sau să îmi judecați alegerile”, a fost mesajul scris de prințesă pe Instagram. Prințesa Norvegiei se mărită cu șamanul iubit.

image
image
image
image
image
image
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net