Prinţul a luat maşini şi case pentru toţi cei 10.000 de supuşi


    Alwaleed bin Talal,  de 60 de ani, are  o avere de 32 de  miliarde de dolari,  este divorţat şi  are doi copiiFoto: AP
Alwaleed bin Talal, de 60 de ani, are o avere de 32 de miliarde de dolari, este divorţat şi are doi copiiFoto: AP

Saudiţii au cel mai generos conducător din lume. Prinţul Alwaleed bin Talal, cu o avere de 32 miliarde de dolari, le-a promis că-i va răsplăti pentru recunoştinţa lor cu peste 20.000 de maşini şi case.

Prinţul Alwaleed bin Talal este cel mai bogat om din lumea arabă. El a reuşit să-şi construiască un imperiu financiar de 32 miliarde de dolari din investiţii inteligente în comunicaţii. Afaceristul, în vârstă de 60 de ani, s-a hotărât însă să renunţe la avere, donând o parte din bani şi din bunurile sale săracilor.

Are un iaht de lux  de 500.000.000 $
Are un iaht de lux de 500.000.000 $

Aşa cum le-a promis la începutul lunii acesteia, prinţul saudit s-a ţinut de cuvânt şi şi-a deschis vistieria pentru ei. Cunoscut datorită cadourilor extravagante pe care le face, Prinţul Alwaleed bin Talal va împărţi supuşilor săi 10.000 de maşini de lux şi 10.000 de case, darurile oferite făcând fericite peste 10.000 de familii din Arabia Saudită. Multimiliardarul nu e deranjat că-şi înstrăinează „jucăriile”, deoarece el deţine o colecţie de avioane de lux, printre care un Airbus A380 decorat cu aur, de 300 milioane de dolari, un iaht de aproape 173 de metri lungime, care a costat în jur de 500 de milioane de dolari, 200 de maşini luxoase şi trei palate. Alwaleed a donat deja, recent, 3,5 miliarde de dolari prin intermediul organizaţiei sale de filantropie Alwaleed Philanthropies. Programele includ promovarea sănătăţii, eradicarea bolilor, aducerea electricităţii în satele izolate şi construirea orfelinatelor şi şcolilor. Alwaleed bin Talal a fost căsătorit de două ori şi a trecut prin tot atâtea divorţuri şi are doi copii, Reem şi Khalid.

Deţine un parc auto  de 200 de maşini
Deţine un parc auto de 200 de maşini
Petre Roman, Mioara si Oana jpg
cub botez reghecampf caciuc png
gabriel mardale jpg
serban huidu si mihai gainusa
maxresdefault jpg
Lia Bugnar Marius Manole FOTO Pro TV jpeg
cub anastasia soare png
calendar ortodox 2021 30 ianuarie trei ierarhi mihai coman jpeg
image
image
image
image
image
image
maxresdefault jpg
gabriel mardale jpg
calendar ortodox 2021 30 ianuarie trei ierarhi mihai coman jpeg
case ieftine ungaria jpg
wild bear selfie Colorado  jpg
Iarna extremă a făcut victime în Afganistan jpg