Prin╚Ťul Charles a primit trei milioane de euro de la rudele lui Osama Bin Laden!

Un raport recent scoate la iveal─â detalii surprinz─âtoare despre dona╚Ťiile primite de Prin╚Ťul Charles pentru organiza╚Ťia sa de caritate de la rudele lui Osama bin Laden.

image
Prin╚Ťul Charles a primit peste un milion de euro de la rudele lui Osama Bin Laden!

Prin╚Ťul Charles ar fi acceptat un milion de lire sterline de la Bakr bin Laden, tat─âl teroristului Osama Bin Laden ╚Öi de la fratele s─âu Shafiq, noteaz─â The Times.┬á

Prin╚Ťul Charles, ├«n v├órst─â de 73 de ani, ar fi avut o ├«nt├ólnire privat─â cu tat─âl lui Osama bin Laden, Bakr bin Laden, ├«n v├órst─â de 76 de ani, la Casa Regal─â din Wenstminster, Clarence House din Londra, la 30 octombrie 2013, la doi ani dup─â ce teroristul a fost ucis de for╚Ťele speciale americane ├«ntr-un complex de l├óng─â Islamabad, Pakistan.┬á

Reac╚Ťia Casei Regale

Clarence House contest─â cu fermitate multe dintre afirma╚Ťii, spun├ónd c─â decizia de a accepta dona╚Ťia c─âtre organiza╚Ťia de caritate, Fondul de Caritate al Prin╚Ťului de Wales, a fost luat─â exclusiv de administratori.

Bakr ╚Öi Shafiq bin Laden sunt fra╚Ťi vitregi ai lui Osama, rude cu fondatorul Al-Qaida prin tat─âl lor, Mohammed bin Awad bin Laden, un miliardar n─âscut ├«n Yemen.

Nu exist─â nicio sugestie c─â Bakr sau Shafiq bin Laden ar fi sponsorizat sau au fost implica╚Ťi ├«n acte de terorism.

Sir Ian Cheshire, pre╚Öedintele Funda╚Ťiei Caritabile Prince of Wales (PWCF), unde au fost depu╚Öi banii, a declarat:

ÔÇ×Dona╚Ťia de la ╚Öeicul Bakr bin Laden ├«n 2013 a fost analizat─â cu aten╚Ťie de c─âtre administratorii organiza╚Ťiei de caritate a Prin╚Ťului Charles.┬áDecizia de a accepta don╚Ťia a fost luat─â exclusiv de administratori ai organiza╚Ťiei de caritate ╚Öi orice ├«ncercare de a caracteriza altfel acest demers este fals─â.ÔÇŁ

O surs─â apropiat─â organiza╚Ťiei de caritate a declarat, dup─â o examinare am─ânun╚Ťit─â a situa╚Ťia, administratorii au ajuns la concluzia c─â ac╚Ťiunile unui singur membru al familiei bin Laden nu ar trebui s─â ├«ntineze numele ├«ntregii familii ├«n fa╚Ťa liderilor lumii occidentale.

O surs─â a contestat sugestiile potrivit c─ârora Charles ar fi intermediat personal afacerea, ar fi fost de acord cu dona╚Ťiile ├«n ciuda obiec╚Ťiilor consilierilor ╚Öi c─â mai mul╚Ťi consilieri l-au rugat personal s─â returneze banii.

Dona╚Ťiile primite de Charles de la rudele lui Bin Laden sunt legale

Săptămâna trecută, Comisia de Caritate a declarat că nu va lua nicio măsură în legătură cu rapoartele conform cărora lui Charles i s-a acordat un total de 3 milioane de euro (2,6 milioane de lire sterline) în timpul întâlnirilor cu șeicul Hamad bin Jassim bin Jaber al-Thani.

The Sunday Times a raportat c─â sumele de bani au fost oferite prin╚Ťului Charles de c─âtre tat─âl lui Osama bin Laden, ├«ntr-o valiz─â de-a cursul mai multor vizite. Este vorba de ├«nt├ólniri private care au avut loc la Casa Regal─â din Wenstminster, ├«n 2015.

Fiecare plat─â a fost depus─â ├«n conturile organiza╚Ťiei de caritate a Prin╚Ťului Charles ╚Öi nu exist─â nicio sugestie c─â pl─â╚Ťile au fost ilegale.

Un purt─âtor de cuv├ónt al Clarence House a declarat ├«n iunie c─â banii dona╚Ťi ├«n timpul ├«nt├ólnirii din 2015 au fost oferite imediat uneia dintre organiza╚Ťiile de caritate ale prin╚Ťului.

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa┬ápont@click.ro!┬á┬á

FotoJet jpg
FotoJet (4) jpg
David Popovici, EPA jpg
Dorian Popa
FotoJet (1) jpg
sotie cumpanasu jpg
cristina rus accident 2 JPG
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
foto1 vaci jpg
foto 1   h 56735691 jpg
Bani - lei - plata rata - facturi FOTO Shutterstock
calendar ortodox 2021 18 august flor si lavru ermil serapion si polien manastirea sucevita jpeg
pensionari jpeg
catedrala 3 jpg