Prințul Harry a căzut în patima alcoolului, după moartea prințesei Diana: "Eu semăn al naibii de mult cu mama!"


    Harry a recunoscut că a suferit de anxietate severăFoto: Daily Star
Harry a recunoscut că a suferit de anxietate severăFoto: Daily Star

Prințul Harry și-a deschis sufletul în noua sa colaborare documentară cu legendarea prezentatoare Oprah Winfrey despre luptele sale cu sănătatea mintală și a recunoscut că obișnuia să bea într-o noapte cât într-o săptămână.

Prințul Harry a recunoscut că a fost „dispus” să consume alcool și droguri pentru a „masca” anxietatea pe care a simțit-o după moartea mamei sale. Harry avea doar 12 ani când prințesa Diana a fost ucisă într-un accident de mașină. Ducele de Sussex a vorbit deschis în noul său documentar cu Oprah Winfrey despre cât de mult i-a fost afectată sănătatea mintală, suferind de atacuri de panică atunci când își amintește de mama lui. În episodul inaugural al noului lor documentar, "The Me You Can’t See", Harry a recunoscut: „Oriunde merg, de fiecare dată când întâlnesc pe cineva, este ca și cum aș fi consumat de energie”. El și-a amintit cum transpira abunent suferea atacuri de panică, când a fost împins în lumina reflectoarelor după moartea Dianei, potrivit Daily Star.

"Singura modalitate de a mă elibera este să spun adevărul!"

„Eram dispus să beau, eram dispus să mă droghez”, a continuat Harry. „Am fost dispus să fac lucrurile care m-au făcut să simt mai puțin, dar am devenit încet conștient că, bine, nu beau de luni până vineri, dar probabil beau ntr-o zi de vineri sau o sâmbătă seara cât pentru o săptămână întragă. Nu beam de plăcere, ci pentru a-mi masca adevăratele sentimente. Am suferit de anxietate severă. Între 28 și 32 de ani am trăit un coșmar, au fost cei mai urâți ani din viața mea", a mai spus ducele.

Harry a recunoscut că rudele sale i-au spus să continue să își joace rolul, pentru că astfel i se va ușura viața. Cu toate acestea, el a început să se simtă din ce în ce mai rău din punct de vedere psihic și și-a dat seama că ceva este în neregulă: "Membrii ai familiei mele mi-au spus să mă prefac în continuare, dar nu am putut să tac și să înghit. Eu semăn al naibii de mult cu mama. Simt că sunt în afara sistemului, dar în același timp sunt blocat. Singura soluție pentru a mă elibera este să spun adevărul!" 

Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
manuta  victor dorobantu Wednesday jpg
despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
Anamaria Prodan
Ivana Knoll FOTO Instagram png
pele gettyimages 841963610 jpeg
Zile libere legale în 2023
infidelitate 0 jpeg
masina accident jpeg
Imagini din satelit cu noua baza militara rusa la Mariupol FOTO MAXAR webp
image
image
image
image
Bancnotele care valorează 1800 de lire
calendar ortodox 2022 4 decembrie sfanta mare mucenita varvara  jpg
Zile libere legale în 2023
pele gettyimages 841963610 jpeg
Ivana Knoll FOTO Instagram png
Anamaria Prodan