Prințul Harry a căzut în patima alcoolului, după moartea prințesei Diana: "Eu semăn al naibii de mult cu mama!"

Ultima actualizare:

    Harry a recunoscut că a suferit de anxietate severăFoto: Daily Star
Harry a recunoscut că a suferit de anxietate severăFoto: Daily Star

Prințul Harry și-a deschis sufletul în noua sa colaborare documentară cu legendarea prezentatoare Oprah Winfrey despre luptele sale cu sănătatea mintală și a recunoscut că obișnuia să bea într-o noapte cât într-o săptămână.

Prințul Harry a recunoscut că a fost „dispus” să consume alcool și droguri pentru a „masca” anxietatea pe care a simțit-o după moartea mamei sale. Harry avea doar 12 ani când prințesa Diana a fost ucisă într-un accident de mașină. Ducele de Sussex a vorbit deschis în noul său documentar cu Oprah Winfrey despre cât de mult i-a fost afectată sănătatea mintală, suferind de atacuri de panică atunci când își amintește de mama lui. În episodul inaugural al noului lor documentar, "The Me You Can’t See", Harry a recunoscut: „Oriunde merg, de fiecare dată când întâlnesc pe cineva, este ca și cum aș fi consumat de energie”. El și-a amintit cum transpira abunent suferea atacuri de panică, când a fost împins în lumina reflectoarelor după moartea Dianei, potrivit Daily Star.

"Singura modalitate de a mă elibera este să spun adevărul!"

„Eram dispus să beau, eram dispus să mă droghez”, a continuat Harry. „Am fost dispus să fac lucrurile care m-au făcut să simt mai puțin, dar am devenit încet conștient că, bine, nu beau de luni până vineri, dar probabil beau ntr-o zi de vineri sau o sâmbătă seara cât pentru o săptămână întragă. Nu beam de plăcere, ci pentru a-mi masca adevăratele sentimente. Am suferit de anxietate severă. Între 28 și 32 de ani am trăit un coșmar, au fost cei mai urâți ani din viața mea", a mai spus ducele.

Harry a recunoscut că rudele sale i-au spus să continue să își joace rolul, pentru că astfel i se va ușura viața. Cu toate acestea, el a început să se simtă din ce în ce mai rău din punct de vedere psihic și și-a dat seama că ceva este în neregulă: "Membrii ai familiei mele mi-au spus să mă prefac în continuare, dar nu am putut să tac și să înghit. Eu semăn al naibii de mult cu mama. Simt că sunt în afara sistemului, dar în același timp sunt blocat. Singura soluție pentru a mă elibera este să spun adevărul!" 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
italia roma 1024x682 jpg
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
hannah gutierrez X jpg
molly peggy profimedia jpg
micul dejun jpeg
WhatsApp Image 2024 04 16 at 14 46 35 (1) jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net