Prinţul Harry a plecat la colindat, logodnica-l aşteaptă acasă

simeon stalpnicul png
Prinţul a cântat împreună cu membrii care alcătuiau corul pompierilor

La nici două săptămâni de la anunţul logodnei, Meghan Markle (36 de ani) a fost nevoită să rămână acasă în timp ce îndatoririle regale l-au chemat pe Prinţul Harry la Catedrala Westminster. Luni seara Prinţul a colindat alături de corul pompierilor din Londra. A venit singur la eveniment.

Toată lumea se aştepta ca Harry (33 de ani) să vină însoţit de următoarea lui soţie la concertul anual de colinde susţinut de Bigada de Pompieri din Londra. Însă nu a fost aşa. Prinţul a venit singur şi le-a mulţumit luptătorilor împotriva focului pentru devotamentul cu care îşi fac datoria faţă de cetăţenii metropolei britanice. Aceasta a fost prima ieşire în public a Prinţului fără logodnica sa, după oficializarea relaţiei dintre ei.

simeon stalpnicul png
Harry a fost întâmpinat la procesiune de peste 1.500 de supuşi

Vineri însă lucrurile vor sta diferit. Megan Markle va fi alături de Prinţul Harry la Nottingham, în calitate de viitoare prinţesă. În fiecare an la concertul de colinde al pompierilor sunt invitaţi peste 1.500 de oameni. Concertul are loc în Catedrala Westminster care are o acustică impresionantă. Prinţul a cântat alături de cor colindele care aduc atâta bucurie londonezilor şi a stat în primul rând. Concertul a debutat cu o serie de rugăciuni rostite împreună cu reverendul Mia Hilborn, care a vrut să puncteze: „Ne rugăm în această seară şi pentru familia regală şi pentru nou-logodiţii Harry şi Meghan şi le mulţumim pentru bucuria pe care au adus-o asupra ţării”.

simeon stalpnicul png
Prinţul Harry şi Meghan Markle se căsătoresc la Castelul Windsor, în luna mai

Reverendul a binecuvântat legătura dintre cei doi şi a binecuvântat toate cuplurile care şi-au unbit destinele în faţa lui Dumnezeu. Nunta dintre Harry şi Meghan va avea loc la Castelul Windsor, sâmbătă, la data de 26 mai 2018. Harry şi-a anunţat logodna la 27 noiembrie.

image png
sarah anamaria prodan jpg
giselle si tom brady
cub anamaria prodan png
Amber Heard FOTO EPA-EFE
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
elena udrea adrian alexandrov jpeg
claudia patrascanu copii png
Serbia Belgrad harta FOTO Shutterstock jpg
soba lemne foc foto shutterstock
image
image
image
image
Kate Middleton (3) jpg
pxclimateaction 4168906 1920 jpg
elena udrea adrian alexandrov jpeg
police gb15dc8736 1920 jpg
Muzeul Vaticanului jpg
Lebăda a fost salvată în cele din urmă jpg