Prin╚Ťul Harry s-a angajat! Cu ce se ocup─â la primul s─âu loc de munc─â oficial

image
Prin╚Ťul Harry s-a angajat la o companie din Silicon ValleyFoto: Getty

Ducele de Sussex s-a al─âturat startup-ului BetterUp din Silicon Valley ca ofi╚Ťer ╚Öef al sec╚Ťiei de "impact", a declarat compania mar╚Ťi. Un purt─âtor de cuv├ónt al lui Harry a confirmat, de asemenea, noul rol al prin╚Ťului. BetterUp ofer─â clien╚Ťilor servicii de coaching ╚Öi s─ân─âtate mintal─â. Site-ul web al companiei ├«l enumer─â pe Harry ca parte a echipei sale de conducere, descriindu-l ca fiind ÔÇ×un veteran umanitar, militar, avocat al s─ân─ât─â╚Ťii mintale ╚Öi ecologistÔÇŁ.

Prin╚Ťul Harry nu mai este membru al familiei regale, dar acum are un loc de munc─â: executiv la un o firm─â din Silicon Valley. Acesta se al─âtur─â startup-ului la c├óteva s─âpt─âm├óni dup─â ce el ╚Öi Meghan, ducesa de Sussex, i-au acordat lui Oprah Winfrey un interviu bomb─â care le-a detaliat decizia de a p─âr─âsi Regatul Unit ╚Öi de a se retrage de la rolurile pe care le aveau de ├«ndeplinit ├«n familia regal─â britanic─â. Cuplul, care locuie╚Öte ├«n California, a abordat ╚Öi tensiunea pe care via╚Ťa regal─â a avut-o asupra s─ân─ât─â╚Ťii mintale.

ÔÇ×Am inten╚Ťia de a contribui la crearea unui impact ├«n via╚Ťa oamenilorÔÇŁ

Wall Street Journal a fost primul care a raportat c─â Harry s-a al─âturat startup-ului. La BetterUp, se a╚Öteapt─â ca Harry s─â contribuie la deciziile de strategie a produselor ╚Öi la contribu╚Ťiile caritabile ╚Öi s─â sus╚Ťin─â public subiecte legate de s─ân─âtatea mintal─â, a raportat ziarul. Sursa citat─â a mai spus c─â BetterUp a refuzat s─â comenteze c├ót de mult ar fi pl─âtit Harry.

ÔÇ×Am inten╚Ťia de a contribui la crearea unui impact ├«n via╚Ťa oamenilorÔÇŁ, a spus prin╚Ťul Harry ├«ntr-un r─âspuns prin e-mail la ├«ntreb─âri despre motivul pentru care s-a angajat.. ÔÇ×Coachingul proactiv ofer─â posibilit─â╚Ťi nesf├ór╚Öite de dezvoltare personal─â, con╚Ötientizare sporit─â ╚Öi o via╚Ť─â mai bun─â ├«n toate timpurile.ÔÇŁ 

anamaria ferentz jpeg
credinciosi
BeFunky collage (38) jpg
jojo vacanta culinara jpeg
cove si sotia in turcia JPG
regina letizia (5) jpg
valetina pelinel borcea copii jpg
carrie si boris johnson
image
image
image
image
ludovic orban jpeg
iphone usb c
image png
carrie si boris johnson
regina letizia (5) jpg
colaj editare foto 2 jpg