Prinţul Harry s-a lipit de cumnăţică

Ultima actualizare:

    Revista americană OK! susţine că relaţia ţinută secretă durează de mai bine de 3 luni
Revista americană OK! susţine că relaţia ţinută secretă durează de mai bine de 3 luni

Întreaga planetă a văzut la nunta Prinţului William cu Kate Middleton că între Prinţul Harry şi voluptuoasa cumnată a fratelui său există o atracţie. Pippa râdea la toate glumele lui Harry şi roşcatul avea grijă să o complimenteze chiar în timp ce stăteau la balcon şi salutau mulţimea.

Asta e prea de tot! De mai bine de trei luni, Prinţul Harry şi Pippa Middleton, sora Prinţesei Catherine trăiesc o frumoasă poveste de amor. Cel puţin aşa susţine revista americană OK! Cei doi îşi ţin în mare secret pasiunea, având în vedere rigorile Casei Regale britanice. Conform sursei citate, povestea de amor a început încă de la nunta din 2011, când s-au sărutat la toaletă. Lucrurile ar fi degenerat dacă nu intra peste ei chiar mireasa, care i-a certat şi le-a zis să îşi bage minţile în cap.

Cum toată lumea adoră finalurile fericite, în urmă cu trei luni, cei doi „porumbei” s-au reîntâlnit şi au dat frâu liber sentimentelor. Harry are 31 de ani, iar Pippa, 32. Prinţul Harry se află în prezent într-o vizită în Africa de Sud şi s-a implicat în salvarea animalelor şi într-o campanie împotriva braconajului. Pippa Middleton a devenit, din aprilie 2013, un amabasador activ, fiind implicată în mai multe acţiuni filantropice de strângere de fonduri pentru copii. Din iunie 2014, a devenit ambasadorul oficial al „British Heart Foundation”, care are ca principal scop strângerea de fonduri pentru bolnavii de inimă.

Ea şi Harry s-au intersectat de nenumărate ori la recepţii organizate în scopuri nobile şi la petreceri private din Londra. Dacă Prinţul este, oficial, burlac de mai bine de un an, la Pippa separarea de iubit încă nu s-a cicatrizat. Ea s-a despărţit de omul de afaceri Nico Jackson în luna octombrie.

image
image
image
image
image
image
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net