Prințul Harry și logodnica sa vor avea peste 2.000 de invitați la nuntă! Cum i-au selectat

simeon stalpnicul png
Prințul Harry și Meghan Markle au chemat la nunta lor peste 2.600 de persoaneFoto: Getty

Princțul Harry și Meghan Markle vor avea la nuntă peste 2.000 de invitați, din toate cateogriile sociale și de toate vârstele. Evenimentul se anunță a fi unul grandios numai uitându-te la numărul impresionant de persoane chemate să asiste la cel mai important moment din viața tânărului cuplu.

Mai exact, 2.640 de oameni au fost selectați și invitați la nunta Prințului Harry, dar nu oricine este eligibil pentru a fi în rândurile publicului care va asista la impresionantul alai. Au fost aleși 1.200 de cetățeni britanici de rând, „din diferite colțuri ale Regatului Unit”, care vor sta de o parte și de alta a drumului pe unde va trece caleașca însurățeilor și a altor invitați mai de seamă, scrie The Guardian.

Haryy și Meghan au cerut să fie chemați oameni obișnuiți ca public, „pentru a se simți parte din sărbătoare”, dar nu vor avea voie și în interiorul Catedralei St. George de la Castelul Windsor și nici la recepție. cei 1.200 de vritanici au fost selectați de nouă lorzi locotenenți regionali, care sunt reprezentanții direcți ai Reginei Elisabeta a II-a în toate regiunile Marii Britanii.

Viitorii miri au cerut în mod expres să fie invitați oameni de toate vârstele, inclusiv tineri care au dat dovadă de un „puternic leadership” și și-au servit bine comunitățile din care fac parte. De asemenea, locotenenții au mai selectat 200 de persoane din organizațiile cartiabile asociate cu Harry și Meghan, 100 de elevi din școli locale, 600 de membri ai comunității castelului și 530 de persoane care lucrează pentru Familia Regală.

silviu silvius prigoana jpeg
Andreea Banica (foto Facebook) jpg
Lucile Randon
tonciu prodan reghe jpeg
cristi borcea valentina pelinel milan jpeg
amber heard atunci vs acum jpg
280952814 1610884362606650 749984686026597387 n jpg
laura cosoi jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 26 iunie sf david tesalonic png
silviu silvius prigoana jpeg
E bine în parc, păcat că sunt atâţia ţânţari! jpeg
Lucile Randon
lacul techirghiol apa roz explicatie fenomen constanta 775659 webp
soție george simion jpeg