Prinţul Philip, implicat într-un accident rutier! Cum se simte soțul Reginei Marii Britanii


    Soțul Reginei Marii Britanii a fost implicat într-un accident rutierFoto Getty Images
Soțul Reginei Marii Britanii a fost implicat într-un accident rutierFoto Getty Images

Momente de panică pentru membrii Casei Regale Britanice! Prinţul Philip, în vârstă de 97 de ani, a fost victima unui accident rutier produs, miercuri, 16 ianuarie, în apropierea proprietăţii regale de la Sandringham. Ducele de Edinburgh se afla la volanul maşinii în momentul în care a intrat în coliziune cu un alt participant la trafic.

Prinţul consort britanic, Philip, a fost implicat într-un accident rutier, dar a scăpat nevătămat, anunţă Palatul Buckingham, citat de presa britanică. Aceeași sursă a transmis, de asemenea, că prinţul Philip, duce de Edinburgh, se alfa la volanul unui Range Rover şi a încercat să intre pe drumul A149, unde s-a lovit cu un alt vehicul. Potrivit martorilor, autoturismul Prinţului consort s-a răsturnat în urma impactului. Prinţul a fost ajutat să iasă din vehicul, fiind conştient, dar în stare de şoc.

Având în vedere vârsta înaintată a soțului Reginei Elisabeta a II-a, poliţia din Norfolk s-a deplasat de urgenţă la faţa locului. Ducele a fost examinat de un doctor care s-a deplasat pe proprietatea Sandringham. Prinţul Philip a petrecut la Sandringham Crăciunul împreună cu Regina şi după sărbătorile de iarnă a decis să mai rămână puţin. Purtătorul de cuvânt la Buckingham Palace a declarat la închiderea ediţiei că „Ducele e în afara oricărui pericol”. În prezent, autorităţile britanice anchetează circumstanţele producerii accidentului. Potrivit informaţiilor furnizate de Poliţia din Norfolk, pasagerii celeilalte maşini implicate în nefericitul incident au fost trataţi pentru răni minore.


    Foto Getty Images
Foto Getty Images

Regina Elisabeta a II-a și Prințul Philip, 71 de ani de mariaj

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii și Prințul consort au reușit să rămână împreună chiar și după câteva decenii! Căsătorindu-se de tineri, cei doi monarhi s-au cunoscut pe vreme când erau doar niște copii. Elisabeta a II-a l-a cunoscut pe Prințul Philip pe vremea când avea doar 13 ani și statut de Prințesă, la nunta verișoarei sale, Prințesa Marina a Greciei. Între Majestatea Sa și viitorul ei soț a fost dragoste la prima vedere, cei doi corespondând pe perioada adolescenței.

Ulterior, Regele George al VI-lea, tatăl actualei Regine, și-a dat acordul pentru ca cei doi tineri să se căsătorească, însă numai când tânăra Elisabeta ar fi împlinit 21 de ani. Iată că peste 71 de ani, Regina Elisabeta a II-a și Prințul Philip sunt tot împreună, ajungând la performanța de a forma unul dintre cele mai longevive cupluri.

dog 1168663 1920 jpg
FotoJet jpg
4 printesa diana 2 jpg jpeg
6 anamaria prodan fiica jpg jpeg
ramona si cazacu jpeg
ruxi bas  crop 1635169168 jpg
FotoJet (3) jpg
calendar ortodox 2021 27 noiembrie sfantul mare mucenic iacob persul jpeg
1669494557875057 1XMKigNP jpg
Bataie intre suporteri jpg
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 27 noiembrie sfantul mare mucenic iacob persul jpeg
FotoJet (3) jpg
dog 1168663 1920 jpg
business 816491 1920 jpg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
fata diavol jpg