Prin╚Ťul William consider─â declara╚Ťiile f─âcute de Harry a fi ÔÇ×foarte departe de adev─ârÔÇŁ

22 martie 2021
image
Prinţul William nu este de acord cu ceea ce a spus fratele său în faimosul interviu cu OprahFoto: Getty

Tensiunile dintre Casa Regal─â a Marii Britanii ╚Öi ducii de Sussex continu─â! Dup─â interviul exploziv cu Meghan Markle ╚Öi Harry, se pare c─â prin╚Ťul William nu a fost de acord cu tot ce a spus fratele s─âu. ├Än interviul acordat pentru Oprah Winfrey, Harry a m─ârturisit c─â s-a sim╚Ťit ca un prizonier, iar familia regal─â nu a tratat-o a╚Öa cum se cuvine pe so╚Ťia lui.

Prin┼úul William este ├«n dezacord total cu afirma┼úiile f─âcute de frate lui, Harry, ├«n interviul acordat Oprah Winfrey, nu se simte ÔÇ×captivÔÇŁ ├«n monarhie ┼či consider─â remarcile fratelui lui ÔÇ×departe de adev─ârÔÇŁ, potrivit unui articol publicat de The Sunday Times

O surs─â apropiat─â fra┼úilor a declarat pentru sursa citat─â c─â William, al doilea ├«n linia succesiunii la tronul britanic, dup─â tat─âl lui, consider─â aceste comentarii ÔÇ×foarte departe de adev─ârÔÇŁ.

ÔÇ×Are calea lui desemnat─â ┼či ├«┼či accept─â ├«n totalitate rolul. Seam─ân─â foarte mult bunicii lui ├«n sensul respect─ârii misiunii ┼či serviciuluiÔÇŁ.

O alt─â surs─â apropiat─â prin┼úului William a ad─âugat c─â ducele de Cambridge a fost ÔÇ×╚ÖocatÔÇŁ de cele declarate ├«n interviu. ÔÇ×Se g├ónde┼čte numai la astaÔÇŁ. ├Än interviu, Harry a spus c─â ├«┼či iube┼čte fratele ÔÇ×la nebunieÔÇŁ, dar c─â se afl─â ÔÇ×pe c─âi diferiteÔÇŁ. El a reiterat c─â va fi mereu al─âturi de William ┼či de familia lui.

Rela╚Ťie tensionat─â ├«ntre Harry ╚Öi William

Prin┼úul Harry a discutat recent cu fratele ┼či cu tat─âl s─âu, a afirmat recent o jurnalist─â american─â apropiat─â a cuplului. Discu┼úia a venit dup─â acuza┼úiile de rasism formulate de Meghan Markle la televiziunea american─â CBS ┼či care au ├«mpins familia regal─â britanic─â ├«ntr-o criz─â.

ÔÇ×Harry a vorbit cu fratele ┼či de asemenea cu tat─âl s─âu. Mi s-a spus c─â aceste discu┼úii nu au fost productive, dar ei sunt ferici┼úi c─â au putut cel pu┼úin s─â ├«nceap─â aceast─â conversa┼úie", a spus Gayle King, prezentatoare a emisiunii ÔÇ×This Morning" de la CBS.

survivor2 png
carla s dreams bobonete 2 PNG
iumor jpg
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
alexandra stan sexy png
cehia carantina jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
canicula jpeg
traian basescu politician presedinte europarlamentar jpeg
protest cannes 2022 FOTO EPA EFE (4) jpg
Miron Mitrea FOTO Eduard Enea
cehia carantina jpeg
calendar ortodox 2021 23 mai sf mihail marturisitorul png