Prinţul William, ieşire nervoasă din cauza lui Meghan Markle: "O femeie nenorocită"

Ultima actualizare:

    William ar fi furios pe felul în care Meghan Markle s-ar fi purtat cu angajaţii regalifoto: Getty
William ar fi furios pe felul în care Meghan Markle s-ar fi purtat cu angajaţii regalifoto: Getty

Ies la iveală noi detalii despre relaţia tensionată dintre Prinţul William cu fratele său Harry şi Meghan Markle. Se pare că ducele de Cambridge ar fi numit-o pe cumnata sa "femeie nenorocită" şi "lipsită de milă".

Noile dezvăluiri au fost făcute în cartea "Battle of Brothers", a lui Robert Lacey, care detaliază ruptura dintre William şi Harry. Potrivit autorului, ducele de Sussex îşi doreşte împăcarea şi recunoaşte că a făcut anumite greşeli, dar tensiunile nu se vor termina prea curând. Asta în ciuda faptului că cei doi fraţi au purtat o discuţie sinceră la înmormântarea bunicului lor, prinţul Philip, în aprilie. 

Conform mirror.co.uk, William va fi obligat să accepte să participe cu Meghan la anumite ceremonii care vor avea loc anul viitor. El ar fi izbucnit însă, nervos, "dar uitaţi-vă la această femeie nenorocită, cum s-a purtat cu angajaţii mei - lipsită de milă". Motivul pentru care William ar fi atât de supărat este legat de acuzaţiile aduse lui Meghan Markle că ar fi hărţuit staff-ul regal. William ar fi fost complet "şocat" de aceste dezvăluiri şi ar fi furios că angajaţii au fost umiliţi.

Meghan Markle a negat însă totul şi chiar a declarat că este victima unei campanii de defăimare: "Ducesa este întristată de acuzaţiile care i se aduc, mai ales că ea însăşi este victima bullyingului şi se dedică în a-i ajuta pe care au trecut printr-o astfel de traumă", se arată într-un comunicat transmis de ducii de Sussex. 

image
image
image
image
image
image
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net