Produsul de care nu se desparte niciodată Meghan Markle când călătorește

simeon stalpnicul png
Meghan Markle are întotdeauna la ea acest produs, când călătoreșteFoto: Getty

Viitoarea soție a Prințului Harry a fost întotdeauna o persoană care călătorește foarte mult pe distanțe lungi, cu avionul. Indiferent unde ar merge însă, fosta actriță nu pleacă niciodată fără să aibă la ea un produs extrem de util și de necesar pentru fiecare dintre noi.

Obiceiul de a călători nu îi va dispărea nici după ce va deveni soția lui Harry, chiar dimpotrivă, s-ar putea să vadă lumea mai des ca niciodată, fiindcă va avea de îndeplinit diverse îndatoriri regale.

Din acest motiv, Meghan a mărturisit că niciodată nu pleacă în vreo călătorie fără să aibă la ea unul sau mai multe pachete de șervețele umede dezinfenctante sau un spray anti-bacterian. La ce îi trebuie? La nimic altceva decât la ștergerea tuturor obiectelor din jurul scaunului din avion unde stă și cu care ar putea intra în contact.

„Nu sunt germofobă, dar atunci când urc în avion, întotdeauna am la mine șervețele umede sau un dezinfectant spray pentru călătorie, să șterg totul. Asta include micul ecran, tava de serviciu și toate butoanele din jurul scaunului”, a dezvăluit Mechan Markle, conform Daily Mail.

Așa cum spune și ea, gestul nu este deloc unul deplasat, mai ales că te ferește de viruși nedoriți: „Desigur că persoana de lângă o să se uite la tine cu coada ochiului, dar la sfârșitul zborului, tu vei cel lipsit de grija că ai luat vreun microb.”

cub florin zamfirescu png
BeFunky collage (18) jpg
mugur mihaescu jpg
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
marilyn monroe
cub iosif rotaru png
Declic Ministrul Mediului
cub bromania png
Ramzan Kadîrov FOTO Profimedia
Baltic Pipe FOTO Shutterstock
image
image
image
image
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
BeFunky collage (18) jpg
Declic Ministrul Mediului
ajutor incalzire bani calorifer jpeg
calendar ortodox 2022 02 octombrie Sfinții Mucenici Ciprian și Iustina png
telefon mobil jpg