Destin tragic pentru o profesoară! A fost ucisă de un elev de 16 ani care susținea că este „posedat”

Ultima actualizare:

O profesoară de la liceul Saint-Thomas d'Aquin, o școală privată catolică din regiunea Pyrenees-Atlantiques din sud-vestul Franței a fost ucisă în clasă de unul dintre elevii săi care ar fi susținut că e "posedat". Criminalul este un adolescent de 16 ani care și-a înjunghiat profesoara de spaniolă și a susținut că o voce I-a ”dictat” fapta 

Liceul francez unde un elev și-a ucis profesoara de spaniolă
Crima s-a petrecut la o școală privată catolică din sud-vestul Franței. Foto: Captură antena3.ro

Olivier Veran, purtătorul de cuvânt al Guvernului francez, a susținut că profesoara, în vârstă de 50 de ani, a murit din cauza rănilor provocate de atacator, un elev de 16 ani relatează cnn.com preluată de antena3.ro. Profesoara era deja în stop cardiac când serviciile de urgenţă au ajuns la faţa locului.  

Cum a fost ucisă profesoara  

Agresorul este un adolescent care suferă de probleme psihologice și care a afirmat că "este posedat" după ce a înjunghiat-o pe profesoară în piept. Acesta a intrat pur și simplu în sala de clasă în timpul orei, s-a îndreptat direct spre profesoara de spaiolă și a înjunghiat-o repetat. 

Șocant este că după ce a intrat în clasă, elevul ar fi încuiat uşa înainte de a se năpusti asupra profesoarei. În urma atacului din orașul Saint-Jean-de-Luz, agresorul a fugit într-o cameră alăturată, unde a fost urmărit de un alt profesor. Cadrul didactic, dând dovadă de un mare curaj s-a îndreptat direct spre criminal, l-a prins de mâna în care ținea cuțitul și I l-a smuls.  

Elevul a susținut că o voce i-a spus să comită atacul. Profesorul care l-a dezarmat a rămas cu adolescentul criminal până la sosirea poliției. Potriv it presei franceze, autorul abominabilei fapte nu era cunoscut drept un elev probleă și nu avea cazier 

Reacția guvernului Franței 

"Cu greu îmi pot imagina trauma pe care o poate reprezenta acest lucru, atât la nivel local, cât și, în general, la scară națională", a declarat Olivier Véran, purtătorul de cuvânt al guvernului francez, precizând pe Twitter că "nu există cuvinte pentru a descrie această tragedie". 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
Becali canta biserica jpg
green 1710328 1280 jpg
2019 07 07 7 dimitrie bolintineanu 1819 1872 54597 jpg
cel mai mic robot lume guinness png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net