Protest în pielea goală la premiile César. Actrița Corinne Masiero: ”Dă-ne arta înapoi”

Ultima actualizare:

    Actrița Corinne Masiero și-a exprimat nemulțumirea față de închiderea teatrelor și cinematografelor din Franțafoto: Getty Images
Actrița Corinne Masiero și-a exprimat nemulțumirea față de închiderea teatrelor și cinematografelor din Franțafoto: Getty Images

Actriţa Corinne Masiero, în vârstă de 57 de ani, a fost protagonista galei premiilor César, după ce s-a dezbrăcat pe scenă, având inscripţionat pe piele mesajele: "Fără cultură, fără viitor" şi "Dă-ne arta înapoi, Jean", referire la premierul francez Jean Castex.

”Adieu les Cons” al lui Albert Dupontel este marele câştigător al galei premiilor César, cu şapte trofee, inclusiv pentru cel mai bun film.

Actriţa Corinne Masiero, în vârstă de 57 de ani, a fost protagonista galei premiilor César, după ce s-a dezbrăcat pe scenă, având inscripţionat pe piele mesajele: "Fără cultură, fără viitor" şi "Dă-ne arta înapoi, Jean", cu referire la premierul francez Jean Castex și la restricțiile impuse de autorități pentru a limita răspândirea noului coronavirus, potrivit News.ro.

Masiero, care a înmânat premiul pentru costume, a apărut pe scenă îmbrăcată într-un costum de măgar, de care s-a dezbăcat, rămânând complet goală.

"Toţi suntem goi acum", a spus ea, referindu-se la faptul că teatrele şi cinematografele din Franţa sunt închise.


    Actrița Corinne Masiero a protestat goală la gala premiilor Césarfoto: Getty Images
Actrița Corinne Masiero a protestat goală la gala premiilor Césarfoto: Getty Images

Actor premiat la César: ”Copiii mei pot merge la Zara, dar nu la cinematograf”

"Copiii mei pot merge la Zara, dar nu la cinematograf. Este de neînţeles", a declarat Stéphane Demoustier, care a primit premiul César pentru cel mai bun scenariu adaptat pentru "La fille au bracelet".

Marele câştigător al galei a fost filmul "Adieu les Cons", regizat de Albert Dupontel, care a primit şapte trofee, între care pentru cel mai bun regizor şi cel mai bun actor în rol secundar, Nicolas Marié.

Laure Calamy a fost numită cea mai bună actriţă pentru rolul din "Antoinette dans les Cévennes", iar cel mai bun actor în rol principal a fost desemnat Sami Bouajila pentru "Un fils".  

Premiul pentru cea mai bună actriţă în rol secundar i-a fost decernat belgiencei Emilie Dequenne pentru rolul din filmul ”Les choses qu’on dit, les choses qu’on fait”.

image
image
image
image
image
image
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net